A lehallgatásról

2021. július 19. 13:26

Ki lehet ebből vonulni, ha nincs okostelefonod, és csak a fürdőben tárgyalsz. Más megoldás nincs.

2021. július 19. 13:26
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Lehallgatásról:

1. Nem szép dolog újságírókat, vállalkozókat lehallgatni – ha igaz egyáltalán az egész hír!

2. Az elmúlt legalább 20 évben én, mint egyszerű állampolgár, abban a biztos tudatban létezem, hogy ma már nincs olyan, hogy titok. Bármikor lehallgathatnak, lefilmezhetnek. Ezért nem értem az olyan botrányokat, mint Borkaié vagy az osztrák alkancellár ügye. Miért gondolja ma egy befolyásos ember, hogy nincs lehallgatva?

3. Kezdjük a google, facebookkal. Amikor mondtam a taxiban a férjemnek, hogy szeretnék ajándékba egy jó hátizsákot, akkor hátizsák reklámok ugrottak fel a mobilján -, de ezer ilyen esetet tudnék mondani. Meg se lepődöm, ez egy ilyen világ.

4. Persze ki lehet ebből vonulni, ha nincs okostelefonod, csak a fürdőben tárgyalsz és olyan helyen nyaralsz a családdal, ahol nincs térerő és nem viszel telefont. Más megoldás nincs.

5. Egyébként állandóan valami programot reklámozott nekem a facebook, hogy hallgassam le a férjem, gyerekem mobilját. Nem tudom mi az, azt se, hogy működik-e, de az tény, hogy reklámozták. Végül le kellett tiltanom, hogy nem kérek ilyen jellegű tartalmakat…”

A nyitókép illusztráció (Chris DELMAS / AFP)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZTE
2021. augusztus 30. 23:47
Fruzsina! Szemmel láthatóan fingod nincs a technológiáról és sikeresen kevered a lehallgató szoftvert a targetált hirdetésekkel. Tudod mit? Inkább menj vissza a konyhába és főzz valami kaját. Ahhoz talán értesz,
sötétben bujkáló ellenforradalmár
2021. július 20. 12:23
Várná az ember, hogy 1-1 ilyen nagyobb reccsenésnél leváljon legalább néhány gerincmaradványokkal még rendelkező aktor/szurkoló - de semmi. Kitartás tesók, ahogy a 2014-es szlogen mondta: "Bízzon a Fideszben!" Farpofákat szét, nyelveket előre - ELŐRE!!!
illibernyák
2021. július 19. 23:16
Egyik kartárs már leíirte a fidióták reakcióit. 1. TAGADÁS. nincs itt semmi látnivaló. Valami álhír kering valahol valmi állítólagos megfigyelésről. 2 Amikor már szaros a ventilátor, akkor jönnek a konteók. Hát megint báncsák szegény Magyaroszágot (nem b+, a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal) A gonosz külföldi sorosisták báncsák szegény fényes tekintetű vezérünket aki küzd a migráns és az LMBQIQI hordák ellen. 3. Aztán ott van talán a legaljasabb reakció, pont az ilyen Fruzsika féle álnaiv f@szságok, hogy hát mindenkit lehallgatnak, mi itt a baj. Merkelt is, meg a Facebook engem is? A síkhülye fideszbirka, az agyhalott konteó elméleteket gyártó fidesztálib mellett talán az utóbbi a legveszélyesebb, legkártékonyabb. 3.
gagardy
2021. július 19. 18:44
mindenki mindenkit lehallgat, van ami kitudodik es van ami nem (tobbseguk).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!