Ez tűrhetetlen!

2021. december 01. 18:42

Nem fair a magyarok terhelése.

2021. december 01. 18:42
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„NEM FAIR A MAGYAROK TERHELÉSE

Majdnem háromszor nagyobb terhelés éri a magyarokat, mint a németeket egy bevásárlás során.

Ha például megnézzük egy német Aldi kínálatát, akkor az összességében 32 százalékkal drágább, mint a magyar, mégis egy általános bevásárlás a német fizetés 2,28 százalékát viszi el, de a magyar fizetés 6,28 százalékába kerül itthon.

Ez tűrhetetlen!

A Orbán-kormány intézte alacsony fizetésekkel ilyen magas árak mellett a karácsonyi készülődés is a legtöbbek számára a béke és boldogság helyett csak fejfájást okoz. Egy klasszikus hagyományos bejgli elkészítéséhez szükséges pár fő hozzávalóból is már látszik mekkora az eltérés egy német és egy magyar élelmiszerüzletben.

Az a minimum, hogy a mindennapok és az ünnepnapok nyugalmát egyaránt egy stabil, megbízható kormány biztosítja, hogy a magyar emberek tisztességben és békességben élhessenek.

A jelenlegi kormány erre nem képes!

Ezért nagyon fontos, hogy Ti is támogassátok az ellenzéki összefogást, hogy 2022-ben elhozhassuk a változást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozi
2021. december 02. 21:01
Köszike cicabogár! Ugye nem baj ha mi nem vágyódunk a ti összefosásotok győzelmére? Beszéltél mostanában Makizajjal? Milyen összefosásról zagyválsz! A főnököd megmondta pontosan hogyan képzeli a felzárkóztatást, te atomreaktor. Használj kevesebb áramot, vizet, gázt! Érted! A boltba pedig elég ha csak tejet még kenyeret veszel. Mekkora barom vagy!
KBA98
2021. december 02. 17:20
Te egy csapás vagy, minek vagy még itt? Miért nem takarodsz el a jó büdös francba?
Cséfy
2021. december 02. 10:06
--
yazoo.tributary
2021. december 02. 10:03
Összehasonlít egy 80 milliós gazdasági világhatalmat egy 10 milliós kelet-közép európai országgal. Mégis mit vár a számoktól. Ez degeneráltabb, mint gondoltam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!