Éreztem én, hogy Németh Szilárd a látszat ellenére bonyolult lélek

2022. március 25. 08:23

Na, de hogy ennyire?! Megfejtené valaki?

2022. március 25. 08:23
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Éreztem én, hogy Németh Szilárd a látszat ellenére bonyolult lélek. de hogy ennyire?! Hiába igyekszem, nem tudom követni. Megfejtené valaki, miért mászik a villanyoszlopra?

A következő tippjeim vannak:

1. Kiábrándult a Fideszből, és le akarja tépni párttársa, Százfalvi László plakátját.
2. Arra sétáló reménybeli választóknak kézjelekkel akarja lebetűzni Százfalvi nevét. Most a v-nél tart.
3. Kifogyott a saját arcképes plakátjaiból, ezért mostantól minden villanyoszlopon személyesen üldögél egy ideig.
4/A. Valaki az oszlop tetejére erősített egy fazék pacalt. Azé lehet, aki a leggyorsabban felmászik érte. A nemes versenyben Németh Szilárd a V jellel saját várható győzelmét jövendöli.
4/B. Valaki az oszlop tetejére erősített egy fazék pacalt. Németh Szilárd a V jellel mutatja, hogy velő is kellene bele, csak akkor mászik fel érte.
5. Németh Szilárd mint honvédelmi államtitkár a jövőben az oszlop tetejéről figyeli a fölöttünk repülő drónokat. V jellel fogja mutatni, ha veszély van.”

Nyitókép: Lendvai Ildikó Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. március 29. 09:00
MEGOLDÁS. No. 1. AZ OSZLOP TETEJIRŐL STIROLJA, HOGY MIKOR JÁR ARRA SIPÁNKA NÉNNYE, OSZT' HA GYÜN', PONTOSABBAN TUD A FEJIRE SZARNI...ONNÉT..UGYI. MEGOLDÁS. No.2. Onnét kapcsojja ki a 'záramot--a 'zorbán utasitására--HO' BOSSZANCSA A CSEPELI CIGÁNYOKAT--A SIPÁNKA NÉNNYE HÁVERJAIT. MEGOLDÁS.No.3. Gyakorolja az oszlopmászást ápr.3-ra, vasárnap estére, AMIKORIS MAJD KIHIRDETI A MAGOSBÚL A FIDESZ HATALMASNAGY GYŐZELMIT AZ UJJONGÓ CSEPELIEKNEK--ÉS MAJD Ő, NÉMETH SZILÁRD INDICCSA ÚJRA ONNÉT AZ 'ZOSZLOP TETEJIRŐL A REKONSTRUÁLT LAKIHEGYI ADÓT--MELY HIRÜL AGGYA A VILÁGNAK--MŰHOLDON KÖRÖSZTÜL, AMIT A FERENCZ ORSI TERVEZETT ÉS MEGALKOTOTT: GYŐZÖTT AZ IGAZSÁG! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! RIA!RIA!HUNGÁÁRIA!
Lajoss
2022. március 26. 05:14
A beszélő disznósajtot sohasem az eszéért szerettük! Hajrá,Ildikó!
artojan
2022. március 25. 18:17
A nagyon öreg tollukat vesztett tyúkokra nem száll rá a kakas ,Minden hiába !
kissnyuszi
2022. március 25. 17:25
Nyugdíjas Ildiko tele van szabadidővel es humorral, energiával. Mennyé önkéntesnek, fáraszd le magad es ne irjál. Nem kell az utolsó leheletig bizonygatni, hogy a gyilkos, aljas, mocskos komcsi ideológiát hirdeted. Nyugoggyá meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!