Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

2022. április 06. 14:30

Csak ezt ők nehezen viselik.

2022. április 06. 14:30
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„És ők énekelték, hogy »a hatalom a népé«, akik most koszos körmű, büdös szájú, misére járó falusiakról beszélnek. Ők szónokoltak arról, hogy kormányváltó hangulat van, mert Orbán a megnyomorítja a népet, hogy a fiatalok külföldre menekülnek. Persze előtte trágyával etetett gombához hasonlították a Fidesz-szavazókat, miniszterelnök-jelöltjük aberráltnak, agymosottnak, ostobának, »már délelőtt részeg«-nek nevezte a vidékieket. A vidékizés az ő kommunikációjuk, az ő ellenségük a falusi ember, akit néhányuk csak most látott először. 

»A hatalom a népé«, énekelték, de fogalmuk sincs a népről, az országjáráson némelyikük csak Pécelig jutott. És most csodálkoznak, hogy jatvan-hetven százalékkal nyert a fideszes jelölt, és nem értik, hogy mi van. Cikizték a csirke-farhát hatósági árát, a békemenet résztvevőit buszoztatott csürhének láttatták, közben meg arról daloltak szivárványos pólóban, hogy »számít a szavad«. 

Most arról posztolnak, hogy a bugrisoknak nem kellene szavazati jogot adni. Azzal fenyegetőznek, hogy elhagyják az országot, persze ösztöndíjjal, barátaik által kijárt egyetemi állásokba, nem csak úgy a semmibe. A hatalom a népé. Csak ezt ők nehezen viselik.”

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. április 07. 11:08
Az ilyen liberális tahóknak meg kellene érteni, hogy Magyarország NEM csak fővárosi lakosokból áll... De mit várunk tőlük, ha a miniszterelnök-jelölt folyamatosan hebeg-habog, egyeNlőrézik, KariGeri szintén, nem hogy angolul, de magyarul sem tud, Fekete-Győr napelemes atomerőműről hadovál, Jakab parizert reklámoz. Ezek a városi vonások?!?
kubota
2022. április 07. 11:05
Ezt így szóról szóra (helyesírási hibákat javítva) ki kellene plakátolni MINDENHOVA!
SZK59
2022. április 07. 10:00
Az "ilyenek" soha ne kapjanak hatalmat, mert nekem tényleg sehova sincs mennem, de ez a HAZÁM, szeretem, és megvédem! (júdás pénze amúgy is a balosoknak hiányzik, mi megdolgozunk az utolsó fillérig!)
Pitypangocska
2022. április 07. 08:44
Van ember, aki még hisz nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!