Lopakodás

2022. június 24. 09:29

Ha Afrika megindul, akkor – az EU jelenlegi álláspontja szerint – nem is tudom, hogy mi történik.

2022. június 24. 09:29
null
Aristo
Pesti Srácok

„Josephus Flavius írja, hogy a zsidó háború során éhínség is súlyosbította a háborús szenvedéseket. Leírja a legszörnyűbb szenvedéseket, amiket csak ember mérhet a másikra, aki szerencsétlenebb, rosszabb sorsú a másiknál és a partra sodorja a nyomorúság. »Aki jól tápláltnak látszott, arról feltételezték, hogy vannak élelmiszerkészletei; a csonttá aszottakat békén hagyták, mert fölöslegesnek tartották olyan embereket legyilkolni, akik amúgy is hamarosan éhen halnak

 Az éhínség sokáig tartott és az emberek végsőkig kimerültek, kivéve, akik ezt is túlélték. Szinte már várták Titust, hogy bevegye a várost, pedig mintegy 60 ezer ember halálát okozta és szétszórta magát a zsidó népet is.

Olvasom, hogy Afrikában is ilyen pusztító éhínség készül és nem is sokára, hanem néhány héten belül. Mármost ez pedig nagyon jelentőségteljes kijelentés. Ha Afrika megindul, akkor – az EU jelenlegi álláspontja szerint – nem is tudom, hogy mi történik; ha beengedik ezt a rohadt sok négert, akkor lesz itt haddelhadd. Van ugyanis ebben valami furcsa. Hiszen azt halljuk – bár most az ukrán háború mindent felülír –, hogy szegény afrikaiaknak miden meg van engedve, mert ha nem engednénk be őket, akkor kihalna Európa. Márpedig az Isten óvjon attól bennünket. Azt ugyan nem értem, miért van az, hogy néger »honfitársaink« nem túl szorgalmasak, ha munkáról esik szó, de ez egy másik kérdés. Például Malmőben összesen 325 ezren élnek és ebből 75 ezer segélyekből tengeti magát, ami lássuk be, igen érdekes adat, pedig ebben benne vannak az öregek és a nagyon fiatalok is.”

Nyitókép: MTI/EPA-LUSA/Andre Catueria

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. július 01. 10:28
Hat, igen, ha meglodul a felallati feka horda, csak a vegso megoldas segit! Ahogy azt a spanyolok csinaltak a napokban az Afrikai exklavejukban. (Nem ugrik be a neve!)
Daily
2022. június 24. 19:27
A spanyol afrikai határ: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10949305/More-2-000-migrants-storm-fence-Spanish-enclave-bordering-Morocco-chaotic-scenes.html
Akitlosz
2022. június 24. 17:23
A történelem az élet tanítómestere. Már beengedték a négereket Európába. Mi történt? Na hát értelemszerűen még több néger beengedésétől még inkább az fog történni, ami eddig, amíg bírja a rendszer. Ha már nem fogja bírni, akkor utána fog más történni.
Papalimapapa
2022. június 24. 15:37
Még létre sem jött, de már látványosan becsődölt a IV. Birodalom, az Európai Egyesült Államok. Az ostoba, zsigeri gyűlöleten alapuló, vak politikájuk eredményeként számolhat Euróa egy megállíthatatlan fekete elözönléssel. Vagy fegyvert használ, hogy meállítsa a népvándorlást vagy elpusztul. Ennyi kretén, fogalmatlan, magát politikusnak nevező tehetségtelen barmot egyidőben még nem hordott a hátán az európai közösség. Az elmúlt évtizedben ezek a szeredett-vedett, fene tudja miként választott testületek egyetlen értékelhető döntést nem voltak képesek meghozni. A tagjaik túlnyomó többségéről lerí, hogy nem értenek semmihez. A nyugati fejlett demokráciák, magukat fesőbbrendűnek képzelő, jólétbe beleszottyadt, agyatlan polgárai pedig csak annyitt tudtak felmutatni, hogy ezeket a senkiket választották Európa vezetőivé. Persze ezek lesznek azok, akik először fognak lelépni a süllyedő gályáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!