A követ

2022. július 30. 07:36

Sokat elmond Nepop követasszonyról, hogy csak ukránokról beszél, az orosz szó el sem hagyja az ajkait. Oroszok nincsenek.

2022. július 30. 07:36
null
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Hosszú és szerteágazó nyilatkozatot adott a Klubrádiónak a búcsúzó ukrán nagykövet. Én most nem is kívánok minden kijelentésével foglalkozni; pedig abban is jócskán voltak meredek állítások. Nekem ez az egy megállapítása ütötte meg a fülemet, miszerint »ha mi feladjuk, akkor az oroszok nem állnak meg, és Magyarország lesz a következő«. Mondja mindezt a magyarokhoz fűződő baráti viszonyáról elhíresült Ljubov Nepop ukrán nagykövet. Ő csak tudja, hiszen ki ne ismerné jobban Putyin szándékait, mint valaki, aki a kijevi egyetem magyar szakán végzett és emiatt szakértőnek számít. Talán nem kellett volna annyi oroszt lemészárolni…

Zárójel. Tán nem kellett volna oroszokat a fához kötözni, hogy azután agyonverjék őket, mindezt a híres ukrán emberszeretet nevében. Zárójel bezárva.

2014 egy fordulópont volt. Az ukránok akkor gondolták úgy: majd ők megmutatják. Akkoriban még Petro Porosenkónak hívták az ukrán elnököt és az ő bukása után jött el Amerika nagy korszaka, például többek között Biden fiacskájának tündöklése is. A zenebohóc is akkor kezdte a pályafutását, az ismert eredménnyel. (Soha nem fogom elfeledni, mikor a farkával zongorázott; most meg a hőst alakítja, mérsékelt sikerrel.)

Sokat elmond Nepop követasszonyról, hogy csak ukránokról beszél, az orosz szó el sem hagyja az ajkait. Oroszok nincsenek. Pedig a dolog úgy folytatódott, hogy a Kelet-Ukrajnában élő oroszok lázadtak fel a nyelvtörvény és más nyalánkságok miatt, és onnan már egyenes út vezetett a Donbassz függetlenségének kimondásához. Mindezt természetesen amerikai útmutatások és sugallatok alapján. Az USA az utolsó ukrán katonáig folytatja a háborút.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. augusztus 02. 10:11
Követ? A nyakába maximum.
F4T4L1TY
2022. július 31. 12:51
Ez egy büdös ukrán kurva.
Sólyom Tomi
2022. július 31. 08:28
"Soha nem fogom elfeledni, mikor a farkával zongorázott" Titeket mélytorkozó buzgárokat valamiért nagyon megfogott a csóka fasza.
Bell & Sebastian
2022. július 31. 08:26
Ejnye, rögtön egy támogatója is akadt a próbababának? Méghozzá három néven! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!