Egyszer volt Budán kutyavásár

2022. július 14. 17:05

És egyszer volt Budapesten igazán komoly hídlezárás – a taxisblokád –, abból sem lett kormánybuktatás.

2022. július 14. 17:05
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Egyszer volt Budán kutyavásár, és egyszer volt Budapesten igazán komoly hídlezárás – a taxisblokád –, abból sem lett kormánybuktatás. Ezek az új, pár száz fős bohóckodások csak arra jók, hogy szívassák a közlekedni próbáló budapestieket, és ha ez egyáltalán lehetséges, még jobban lejárassák az ellenzéket.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. július 15. 07:21
..
Pelso j.
2022. július 14. 20:58
Valóban, Gábor, ezek még egy rendes tüntetést sem tudnak összehozni. Legalább pár rendőrautót felgyújthattak volna, még itthoni példa is akad nekik, ugyebár.
olajfa1
2022. július 14. 20:36
Hidat egyetlen ember is le tud zárni! MATUSKA SZILVESZTERNEK IS SIKERÜLT!... Sőt! őneki évekig sikerült "lezárnia a hidat"... Sőt! a halál esetek ellenére sem ítélték halálra... sőt... nagy valószínűség szerint békességben húnyt el... "liberálisan"... Na ezek mind Matuska Szilveszter utódai! Vagyis... BÉKÉSEK MINT MATUSKA SZILVESZTER!...
sosringli-babbal
2022. július 14. 20:27
Elszólta magát John Bolton, Trump nemzetbiztonsági tanácsadója: "Mint valaki, aki segített puccsok megtervezésében, – nem itt, de más helyeken – elmondhatom, hogy nagyon sok munkát igényel." https://mandiner.hu/cikk/20220713_john_bolton_elszolas_puccs Ezt csak gondoltam, ideírom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!