Egy hozzá nem értő kormány tizenkét év alatt tönkretette az országot

2022. október 29. 09:06

Már a mindennapok biztonságérzetét is elvette a magyaroktól.

2022. október 29. 09:06
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Pár ezer elhivatott emberen múlik ma csupán a magyarok biztonsága, ők azok a rendőrök, akik, ha kell, megalázóan kevés fizetésért, méltatlan körülmények között, de hivatástudatból teszik a dolgukat. Bajban az ország, mert az állam már nem tekinti feladatának, hogy megvédje az embereket.

Ahogy összeomlott az oktatás, az egészségügy, a szociális ágazat úgy a rendvédelem módszeres szétrombolásával a kormány már a mindennapok biztonságérzetét is elvette a magyaroktól. De látni kell, hogy nem egy-egy területtel van gond, a probléma mindenhol ugyanaz. Egy hozzá nem értő kormány 12 év alatt tönkretette az országot. És amikor egyre többen felismerik, hogy külön-külön tehetetlenek a kormánnyal szemben, együtt viszont a legveszélyesebb ellenfelei bármilyen elnyomó hatalomnak, akkor elérhetjük a változást.

Ma a rendvédelmi dolgozókkal folytatott egyeztetés után azt kértem Mustó Géza, árnyékbelügyminisztertől, hogy dolgozzon ki olyan átfogó javaslatcsomagot, amivel már rövid távon javítani lehetne az emberek mindennapi biztonságérzetén. Mert van alternatíva, Árnyékkormányommal ezen dolgozunk.”

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2022. november 05. 15:24
Te tudatlan vak tehén
Agnieszka
2022. november 02. 14:42
A nemzet bálnája nyilatkozik. Nem kéne, rendes hal nem beszél. Ekkora hülyeségeket pláne.
Barakka1962
2022. november 01. 13:23
gyurcsány klárának & dobrev ferinek (bolgár betonkeverő és gy1g) 2 nap is elég lenne az ország tönkretételére !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
syphax
2022. november 01. 07:44
"....Már a mindennapok biztonságérzetét is elvette a magyaroktól..." TŐLED "VETTE EL"--ANYUCI-- ÉS NEM A "MAGYAROKTÓL"!!!! ÁM HA IGY VAN. EZ NAGY SIKERE(!!!)--IGEN: ÓRIÁSI SIKERE--A MI MAI KORMÁNYUNKNAK. OLYANNYIRA, HOGY HA CSAK ENNYIT TETT VOLNA, MÁR AZ IS HATALMASNAGY EREDMÉNY LENNE, DE PERSZE SOKKAL-SOKKAL TÖBBET TETT.Ez a nagy igazság kisanyám s nem az a süket ócska hadova sóderduma amit te nyomsz punncimókus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!