Legújabb Darwin-díjasunk képes volt Katarban berohanni a pályára és tüntetni a melegjogokért

2022. november 29. 14:01

Közben kiállt Ukrajnáért, a pólójára meg helytelenül nyomtatta rá a propagandaszöveget.

2022. november 29. 14:01
null
Kontra
Facebook

„A »Mindenegyben«-hülye, aki még írni se tud rendesen.

Miután legújabb Darwin-díjasunk Katarban képes volt egyszerre berohanni a pályára, tüntetni a melegjogokért, kiállni Ukrajnáért és az iráni nő(k)ért, a pólójára helytelenül nyomtatta rá a propagandaszöveget. Szöveges tetkót ne rendeljünk tőle.
»Respect for Iranian woman!« – erről szerény angoltudásunk alapján a Brian élete és a »ROMANES EUNT DOMUS« jelenete jut eszünkbe.

  • Mit írsz te ide? Tisztelet iráni nőnek!?
  • Azt jelenti: tiszteletet az iráni NŐKnek!
  • Nem. Nem azt. Hogy van angolul a nő?
  • Woman!
  • Tehát? Mennyi nő?
  • Többes.... többes... WOMEN!
  • Most pedig írd le százszor, és ezúttal még a névelőtől is eltekintek! Heil Caesar! Ha nem végzel napkeltéig, levágom a töködet!

Bár ugye lehetett volna akár a megkövezős jelenet is, de ne legyünk ennyire szigorúak, az állatokat is védjük – ezeket miért ne?”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B I L
2022. december 01. 11:28
Kiherélni !!!!!!
dr Justice
2022. november 30. 14:05
Ez a képzavaros véleményturmix - eddig azt hittem hogy csak a szépségkirálynő-jelöltekre jellemző (világbéke, bálnák megmentése, éhező gyerekek szoptatása, stb.). Ez most már a focistákra is átcsapott?!? (Lásd német és angol focisták) Ez is egy ex megye 3-as futballista agycsökevény...
powerage
2022. november 30. 05:57
Elég ütős kép. Nem tudom eldönteni, hol lenne jobb illusztrációnak: a béta hím szócikknél a lexikonban vagy inkább a nyugati civilizáció összeomlása című elemzésnél tíz év múlva.
FreeEurope
2022. november 29. 17:38
Ez kb. az emberiség hány %-a lehet? 0,01 vagy még kevesebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!