Verhofstadt: A gyűlöletbeszédnek, a rasszizmusnak és az általa előidézett megvetendő erőszaknak nincs helye Európában

2022. december 23. 19:30

„Gondolataim a franciaországi kurd közösséggel vannak ma este” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

2022. december 23. 19:30
null

Guy Verhofstadt a Twitteren fejtette ki véleményét a mai napi franciaországi lövöldözésről.

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak.

 

RENDKÍVÜLI: Lövöldöztek Párizsban

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak. Az elkövető egy hatvankilenc éves férfi, aki egy pisztollyal lövöldözött.

 

A liberális EP-képviselő az alábbiakat írta: „Gondolataim a franciaországi kurd közösséggel vannak ma este. A gyűlöletbeszédnek, a rasszizmusnak és az általa előidézett megvetendő erőszaknak nincs helye a mi Európánkban” 

Nyitókép: Twitter

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. december 26. 09:08
mert az gondolja, hogy ő maga az!
feketepemete
2022. december 24. 20:45
Pont ő beszél arról hogy a gyűlöletbeszédnek nincs helye, mikor folyamatosan magyarellenes gyűlöletkampányt folytat!! verhofstadt egy kétszínű, álnok, hazug (gaz)ember...
5m007h 0p3ra70r
2022. december 24. 07:51
" és az általa előidézett megvetendő erőszaknak nincs helye Európában" Minden más erőszaknak - mint a liberális véleményerőszaknak - természetesen van.
Zizike
2022. december 24. 07:44
Jó, jó. De most a Katari, Marokkó vagy a Soros kenőpénzt adó megrendelő nevébe beszél. Jó lenne tudni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!