Hivatásos árulóink

2023. február 09. 10:47

Két Magyarország - Karácsony brüsszeli csápja, Jávor Benedek megint tudatosan hazudott.

2023. február 09. 10:47
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Ide jutottunk: a napi rutin részévé vált, hogy magyarországi telephelyű balliberális »politikusok« kimennek Brüsszelbe, Berlinbe, Washingtonba, és diktatúrázzák, gyalázzák a saját hazájukat. Azt az országot, ahol születtek. (Jó, nem mindegyikük.) Pénzmegvonást, kötelezettségszegési eljárást, minél súlyosabb büntetést követelnek ellene. Ha a legcsekélyebb igazságmagja, tényalapja lenne a Magyarországra szórt rágalmaiknak, tehát például az ellenzék vezetői börtönben sínylődnének, miként az egy diktatúrában elvárható, a balliberális média be lenne tiltva, a kormányétól eltérő véleményen lévőket elvinné a karhatalom, a tüntetők szemét Gyurcsány-módszerrel kilövöldözné a rendőrség, akkor némileg érthető lenne a folyamatos sipákolás, segítségkérés. Ám ilyesmik nem történnek. Nem nálunk történnek.

A más véleményen lévőket nem nálunk, hanem a »művelt« Nyugaton hurcolják el bilincsben. Ehhez elég, ha tiltakoznak az erőszakos népességcsere-program ellen, tudósítanak migránsbűnözők büntetőperéről (Tommy Robinson), nem tetszik nekik az óvodai genderagymosás, esetleg csöndesen imádkozni merészelnek a meggyilkolt magzatokért egy abortuszklinika előtt. Aki nem teljesen korlátolt, láthatja, hogy a magyar sajtó sokszínűbb, mint az egyoldalú, kézi vezérelt nyugati fősodratú »Lügenpresse«. Nálunk mindenféle vélemény megjelenhet – arrafelé csak az, ami a kánonba illeszkedik.

Magyarországon az anarchista csőcselék az amerikai ügyvivő pszichikai bűnsegédletével, következmények nélkül megostromolhatta a Fidesz székházát, elfoglalhatott hidakat, egyetemeket, mégsem verték agyba-főbe őket, mint például Franciaországban mostanában Macron rendőrsége a nyugdíjkorhatár emelése ellen tiltakozókat. Errefelé nemhogy nem zárják rács mögé a balliberális politikusokat, de még Gyurcsány ügyvédje is évek óta szabadlábon garázdálkodhat, noha sok milliárdos költségvetési csalással vádolják. »Független« bíróságok, fékek-ellensúlyok rendszere? Sorra fölmentették a korrupciós vádak alól azokat a baloldali politikusbűnözőket, akikről az elszámoltatási kormánybiztos meg az ügyészség dokumentumokkal bizonyította, mekkora kárt okoztak a közvagyonban. Annak sem lett következménye, hogy 2018-ban az akkor még Darák Péter vezette Kúria »véletlenül« rosszul értelmezte a jogszabályokat a levélszavazatok terén, és megfosztotta a Fideszt egy parlamenti mandátumtól. És akkor arról handabandázik a Sargentini, legutóbb meg ez a Delbos-Corfield, hogy a Fidesz veszélyezteti a bíróságok függetlenségét. Valójában a Soros »civiljei« által »érzékenyített«, szélsőségesen elfogult, ítéleteikkel nyíltan politizáló balliberális bírók veszélyeztetik a honi jogszolgáltatást.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2023. február 09. 18:47
Egy ellenzék az egy normális dolog de ezek hazaárúlók és már tudjuk ha ők lennének hatalmon a gazdájuk semmit nem hagyna nekünk mint ahogyan történt 2002-2010 között mindent kivinének az országból. Ez a szintű hazaárulás ez már büntetendő kellene hogy legyen , mindennek van határa.
gekk
2023. február 09. 16:55
Pilhike, a gazdáid szintén hivatásos hazaárulók, ugye? Akkor miért szopod fel öket? Fizetnek?
youngboy
2023. február 09. 16:26
Jávor Benedek a legsötétebb korrupció megszemélyesítője. Megbukott az EP választáson, mire a haverja, a Kamugeri közpénzen mégis kiküldte őt Brüsszelbe vigasztalásul azért mert a magyar nép azt mondta, menjen inkább a bús picsába.
amca
2023. február 09. 16:14
Jávor Bun cohn,a Junió 501 245 478 sz senkije. A zérok nullája.. A senki semmije. Nemsokára : hivatásos szemétszedő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!