Na, ez most komoly volt…

2023. március 07. 10:47

A katari LNG-gáz belátható időn belül hozzá tud járulni hazánk energiabiztonságához.

2023. március 07. 10:47
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Na, ez most komoly volt… Megindultam a dohai konferenciaközpontból, hogy találkozzam jóbarátommal, Mohammed Al-Thani külügyminiszterrel, de mire ideértem, már Mohammed Al-Thani miniszterelnök fogadott, méghozzá első vendégként, mintegy öt perccel az eskütétele után.

A miniszterelnök-csere professzionálisan, gyorsan, nagyobb előzetes hírverés nélkül zajlott le…

A katari-magyar együttműködésnek innentől kezdve tehát a legmagasabb szinten van pártfogója, így még jobbak a kilátásaink arra, hogy a katari LNG-gáz belátható időn belül hozzá tud járulni hazánk energiabiztonságához. Gratuláltam barátomnak a VB sikeres megrendezéséhez, és ahhoz, hogy rá tudtak cáfolni mindenfajta előítéletre és nagyképű lesajnálásra.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 07. 20:55
Robokuty,fantasztikus vagy! Bruhaha
rókabácsi
2023. március 07. 12:39
ezt is eva kaili intézte?
Lmcwelt
2023. március 07. 12:39
Például?!
monuskaroly
2023. március 07. 12:34
Fideszesként kérdezném, hogy nem ez az az ország amelyik mindenkit korrumpál a világon? FIFA, EP, stb. Megbízhatatlan diktatúra, akik bármikor eladják máshová a gázt, ha azok többet fizetnek. Hagyjuk már ezt a faszkodást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!