Nehéz nem arra gondolni, hogy Magyarország a világ legszabadabb országainak egyike

2023. augusztus 10. 16:42

Az USA-ban ha ilyet megengedsz magadnak, a minimum az FBI érdeklődése.

2023. augusztus 10. 16:42
BIDEN, Joe
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Egészen pontosan annyi történt, hogy az úr a közösségi médiában azt írta, hallja, Utah-ba érkezik az elnök, ezért álcaruhát vesz és leporolja a mesterlövészpuskáját. És ezen nincs mit mentegetni, magyarázhatatlanul gáz kijelentések az online térben is. Mindenesetre az FBI a kommentjei miatt a minap házkutatást tartott nála, ahol eddig tisztázatlan körülmények között lövöldözés kezdődött 

és megölték az említett urat.

Akkor most jön a lényeg: itthon napi hány alkalommal olvasunk ennél sokkal durvábbakat is, Orbánnal, kormánypártiakkal, ad absurdum nem is politikai szereplőkkel, csak jobbos szimpatizánsokkal kapcsolatban? És egészen pontosan milyen retorzió is éri őket?

Az USA-ban ha ilyet megengedsz magadnak, a minimum az FBI érdeklődése. Akkor vajon hol uralkodik nagyobb szabadság, ami az individuum védelmét illeti? Volt ez a Voltaire, aki azt mondta, ha meg akarod tudni, ki irányít valójában, nézd meg, kit nem lehet kritizálni. A hazai közösségi médiában olyan mérhetetlen, fröcsögő gyűlölet tud időnként tort ülni – még egyszer mondom, nulla következménnyel –, ami láttán nehéz nem arra gondolni, hogy Magyarország a világ legszabadabb országainak egyike.”

Nyitókép: MTI/EPA/DNCC

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
II.baljoska61
2023. augusztus 11. 18:27
Ocsmányul hazudsz, propagandista! Amennyiben Magyarországon ugyanezzel a szöveggel fenyegetnének meg egy közjogi méltóságot, akkor a TEK azonnal lépne! Jogosan! A fidióták persze megeszik a kamu dumádat, de hát ők minden szart megesznek, amit leírtok...
tapir32
2023. augusztus 11. 12:05
A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. A nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. A konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. A konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
Falióra tábornok
2023. augusztus 10. 20:46
https://twitter.com/OzKaterji/status/1689357928740855809?s=20 persze, mindenki más hülye, csakis tronyó krisztina tudja, hogy viccelődött.
macskusz-4
2023. augusztus 10. 19:27
Azért az ellenzékieket el lehetne vinni. Ne legyünk túl kedvesek .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!