Nekem tetszik, hogy a srác megkérdezte, ami sokakat érdekel

2023. augusztus 02. 16:56

A politika és a kereszténység hogy fér össze?

2023. augusztus 02. 16:56
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„A reformátusok fesztiválján egy srác felkérdezte Gulyás Gergelyt, hogy a politika mennyire keresztényi és, hogy miért hanyagolják el az oktatás, egészségügyet és miért gazdagodhat meg Mészáros Lőrinc.

Nekem tetszik, hogy a srác megkérdezte, ami sokakat érdekel. Bár nekem az oktatás-egészségügy sokkal fontosabb kérdés, mint Lőrinc és nem látok közöttük összefüggést.

Vagány, hogy egy református fiú ilyen bátor és a kérdés fontos:  a politika és a kereszténység, hogy fér össze?

Ha azt mondom, hogy én tisztességesen élek, de elvárom, hogy az a párt, amelyik szerintem a jót cselekszi, valahonnan szerezzen pénzt. Szóval lehet, hogy a politika alapvetően nem lehet keresztényi, mert a működésében sokszor a rossz és a még rosszabb között kell választani, ezzel legalizálva a rosszat.

Nem tudom.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
régilaci
2023. augusztus 08. 08:52
Ez így nem teljesen igaz, csak ha félreértjük a kereszténységet.
connorj
2023. augusztus 03. 10:51
Kezdem rühelni ezt a sunyi nőszemélyt...
connorj
2023. augusztus 03. 10:50
Fruzsina! Vagy a Lörinc vagy a nyűjorki mobilok. VÁLASSZ!
szürkemókus
2023. augusztus 03. 07:57
A fideszt védi. Valamiféle megélhetési bűnözésnek próbálja beállítani a korrupciót. Nem érzi, hogy nem férne bele a tisztességes életbe, hogy elvárja a párttól, hogy "valahonnan szerezzen pénzt". Aminek ő is haszonélvezője, hiszen rengeteg állami támogatást kap. Mossa kezeit, mint Pilátus. Ő bűntelen, a másiknak kötelező az ő érdekeben bűnözni. Legfeljebb elkárhozik. Ugyanaz a viselkedés, mint lombikbébi ügyben. Minimum felbújtó és bűnsegéd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!