Nők a nők, férfiak a férfiak mellé – Kultúrtippek muszlimokhoz

2015. december 10. 9:36
Három perc alatt harminc kulturális tippet ad a német Bibel und Koran Team a keresztényeknek a muszlimokkal kapcsolatban. Ne vegyél fel rövid szoknyát!

A muszlimok és keresztények közötti kapcsolatot elősegíteni kívánó német Bibel und Koran Team három perc alatt próbál tippeket adni ahhoz, hogyan is viselkedjenek a nem muszlimok a muszlimokkal, ha vendégül látják őket, vagy vendégként mennek el hozzájuk. A férfiakkal nyugodtan ölelkezz, de a nőkkel inkább ne, ahogy a rövid szoknya, a hangos orrfújás vagy a balkezes kézfogás sem ajánlott. Társaságban a férfiak a férfiak, a nők a nők mellé ülnek, a téma pedig ne Mohamed szidása legyen. 

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ertem, szoval viselkedjunk muszlim modra, tartsuk be az o eloirasaikat, eljunk ugy itthon sajat orszagunkban ahogy ok diktaljak, es akkor TALAN nem bantanak minket?

Hat ahogy az egyszeri pek mondta: a faszom nem kene karikara vagva??

Legutóbb, amikor etikettről olvastam, akkor még a vendégül látott ember igazodott a házigazda szokásaihoz, és nem fordítva.

Pontosan. Valtozni a miszlimoknak kell, ha ide akarnak jonni.

Szerintem meg teljesen normális dolgok ezek, pláne ha muszlimhoz mész vendégségbe, akkor különösen. Ha utálod őket, akkor ne hívd őket vendégségbe, vagy nem menj hozzájuk vendégségbe.

Mondjuk az igaz, hogy eszem ágában sincs muszlimokkal szocializálódni, és a tanácsok egy része hajmeresztő. Például, hogy ne mondj nekik direkt "Nem"-et. Ismerve az arabok sokszor erőszakos nyomulását, ez az udvariaskodás nem jó semmire.

Ébresszen már fel valaki, mert biztos, hogy ez csak egy rossz álom.....
Egyébként félek, hogy a németek teljesen meghülyültek.

A németek egyetlen szerencséje, hogy nem Pápua Új-Guinea a migránsai forrása. A fejzsugorító kannibál törzsek esetében az ebédmeghívás liberális körökben jelentene némi kockázatot- igaz hozzá is járulhatna a PC világ iránti érdeklődés hanyatlásához.

Talán az a legidegesítőbb, ahogyan az egyértelműen bevándorló hátterű, rontott németet beszélő fiatalember akarja a vendéglátót "szelíden" kioktatni.

Mikor jelenik meg többféle arab tájszólásban a Kultúrtippek Európához című kisfilm?

Többen szóba hozták itt, hogy a németeknek elment az eszük.
Nem, nem erről van szó, hanem arról az ad absurdum vitt gondolkodásról, amit a németek megengedtek azon elenyészően kis arányban előforduló neoliberális toleranciabajnoknak, akik eluralták a német közéletet.
Ebből a fekáliából nehéz lesz a németeknek kikecmeregni, mert a liberális elitnél a mentális deviancia rendszerszintűvé vált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés