Ismét megtámadták hazánkat

2015. december 11. 11:17

Gajdics Ottó
Magyar Idők
El tudom képzelni, mennyire reszket a kormány attól a pillanattól, amikor majd becsapódik az „indoklással ellátott vélemény” atombombája.

„Az ember szinte már várta. A valóságtól teljesen elrugaszkodott parlamenti viták a magyar demokrácia állásáról, az Európai Bizottság által átengedett ostoba kezdeményezés szavazati jogunk megvonására és a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos kötelezettségszegési eljárás megindítása mind előrevetítették, hogy a menekültügyi szabályozásunk is kiváltja az uniós balliberálisok haragját. Nincs tehát semmi meglepő abban, hogy e tárgyban indították az összehangolt támadássorozat újabb rohamát.

El tudom képzelni, mennyire reszket a kormány attól a pillanattól, amikor majd becsapódik az »indoklással ellátott vélemény« atombombája, amelyben arra szólítják fel, hogy biztosítson a világ bármely nyelvén beszélő tolmácsot a menedékkérők mellé, aki szót ért az önmagát szírnek hazudó pakisztánival is. (...)

Sokkal inkább az, hogy a népvándorlás kezelésének magyar módja egyre népszerűbb szerte Európában. Miközben Orbán Viktor a fekete hátsójú patás ördög az uniós politikusok egy jelentős hányadának szemében, addig a politikailag korrekt süketelések mákonyából lassacskán ébredező népei Európának egyre hangosabban követelik a magyar miniszterelnök megoldásainak bevezetését saját hazájukban. Ezt persze az elvakult idióták szokásukhoz híven minden erejükkel igyekeznek populizmusnak, nacionalizmusnak, fasizmusnak beállítani.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kormánysajtó a legprimitívebb, zsigeri indulatokra próbál hatni az ész helyett. Pont mint anno a Szabad Nép vagy a nyilas újságok.

Bizony, tűrhetetlen a más vélemény és a kritika, most amikor a nemzetközi helyzet fokozódik!

Az eligazításon is nyilván megmondták, hogy hogyan kell bánni az ilyenekkel!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés