Köln tanulsága: A ficki-ficki legalizálása megoldaná a migránsok integrációját

2016. január 12. 16:11
A kölni sajnálatos szilveszteri események rávilágítanak arra, hogy az európai fehér, zsidó-keresztény kultúrkörhöz tartozó nőkre nagy felelősség hárul a tavalyi év során a kontinensükre zúdult migránstömeg integrációjában.

„A kölni sajnálatos szilveszteri események rávilágítanak arra, hogy az európai fehér, zsidó-keresztény kultúrkörhöz tartozó nőkre nagy felelősség hárul a tavalyi év során a kontinensükre zúdult migránstömeg integrációjában. A feladat nyilvánvaló: a ficki-ficki kultúra elfogadása és beillesztése az európai mindennapokba.

Mert a tavaly érkezett másfél millió migránst nem lehet csak úgy kitoloncolni. Főleg abban fényében nem, hogy a hírek szerint további 7-8 millió várakozik arra, hogy minél előbb Európába jusson. Oda, ahol nők minden egyes országban, így nálunk is élen jártak a migránssimogatásban, a Willkommenskultur népszerűsítésében. Ha pedig olyan már olyan is akadt köztük, aki akár második feleség is lenne egy muszlim Férfi oldalán, akkor talán most joggal várható el, hogy további áldozatokat hozzanak a nemes ügy érdekében. 

Mert Merkel kancellárasszony és mögötte a német gazdaság hiába állja az integráció költségeit, ha német (és más európai) nők megfeledkeznek a hazafias kötelességükről. Ficki-ficki, egyértelmű a szilveszter üzenete. A gazdaságnak szüksége van a szorgos munkáskézre, ezek a srácok meg addig nem fognak megtanulni se németül, se más európai nyelven, amíg be nem csajoznak. 

Eközben a nyugati nők minden online felületen arról nyígnak, hogy hova tűntek a Férfiak. Újonnan érkezett agysebészeink és mérnökeink frappáns választ adtak az elsővilágbeli erős és független nőknek, akik nem akarják észrevenni az utcákon tébláboló, nyitott Férfiak tömegeit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A stílus nem ízlésem szerint való, de lényegileg egyetértek.

http://magyarnarancs.hu/lelek/..

Nem semmi, hogy egy ilyen cikk megjelenhetett a Mancsban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés