Tesztoszteron

2016. január 14. 14:00

Szikszai Péter
Magyar Idők
Nem biztos, hogy a következő össznépi szexuális támadáshoz kell majd valami ünnepi alkalom, be fog az következni nemsokára anélkül is.

„A jelenségre a baloldali-liberális Klubrádió különösen reagált. Szelestey Lajos rendkívül megértő volt az adó interaktív műsorában. Egy hallgató felvetésére azt mondta: »Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például… ööö… be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint, bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer’ azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.«

Szelestey szerencsére odáig nem jutott el, hogy a befogadó ország nőtagjainak tolerálniuk kellene a »tomboló tesztoszteront«. Ettől függetlenül már azon sem lepődnék meg, ha a jogvédők felvetnék ezt a lehetőséget is, hiszen a baloldal még mindig a migránskultuszban él. Korábban igyekeztek elkendőzni a bűneseteket, áldozatokat hallgattattak el vagy éppen ellentámadásba mentek át: börtönőröket, rendőröket vádoltak migránsok elleni erőszakkal. Ha azonban már nem volt tovább titkolható a bevándorlók agressziója, akkor kedvenc varázsszerüket vetették be: óva intették a társadalmat az általánosítástól.

Európának így persze nem is sikerült megoldania a »bonyolult, összetett problémát«, ennek lett egyenes következménye a szilveszteri nőellenes pogrom Kölnben, Stuttgartban, Hamburgban, Zürichben, Salzburgban, Helsinkiben és a svédországi Kalmarban. Nem biztos, hogy a következő össznépi szexuális támadáshoz kell majd valami ünnepi alkalom, be fog az következni nemsokára anélkül is. Hiszen mi fogja megakadályozni? Soros aktivistái brómos teát mérnek majd a férfiaknak a menekülttáborokban? Leváltják az összes migránsoknak falazó rendőrkapitányt?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valamelyik migránscsoport kezelésbe vehetné már a kancellár-asszonyt is, hogy tudja, miről beszélnek az emberek.

Mondom en hogy ki fogjak talalni a "megelhetesi" bunozes melle a megelhetesi eroszakolast is...

Hát, a mondás szerint nincs csúnya nő, csak kevés alkohol...

Két féltégla lendületes összekoccintása megoldaná a tesztoteron túltengök gondját.
Olcsón, környezet barát és hitsemleges módon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés