Nem vagyok szent, de gonosztevő sem

2016. január 15. 13:11

Tóth Csaba Antal
Origo
Nem furcsa, hogy behívnak egy kihallgatásra, két nap múlva pedig komplett vádirat jelenik meg rólam és a Migration Aidről, amire három órán belül válaszol a Fidesz? Interjú.

Kiket perelne? 

Elsősorban a lapot, amelyik az állításokat először bármilyen bizonyíték nélkül lehozta, és azokat a médiumokat, akik engem meg sem kérdezve átvették a cikkeket. De beperelem Halász János Fidesz-frakciószóvivőt is, aki a sajtótájékoztatón egy az egyben megismételte a rólam és a Migration Aidről szóló vádakat.

Mit gondol, miért vált ilyen a kormánypárt számára?

Ez lehet a lényeg. Nem furcsa, hogy behívnak egy kihallgatásra, két nap múlva pedig komplett vádirat jelenik meg rólam és a Migration Aidről, amire három órán belül válaszol a Fidesz? Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid volt szóvivőjének neve is rendszeresen felmerül a karitatív szervezet pénzügyi hátterét firtató cikkekben hogy a legismertebb szereplőket, Zsohár Zsuzsát és engem befeketítve lejárassák az önkénteseket. Arra játszhatnak, hogy ha érkezik még valaha is menekült az országra, senki nem merjen neki segíteni. 

Azt is írták, hogy arannyal, SIM-kártyával seftel, és ékszerekért, drágakövekért adott ruhát, szállást a rászoruló migránsoknak. 

Könyörgöm, gondolkozzanak már! Ha valakinek drágakövei vannak, az biztos majd az én 20 négyzetméteres albérletemért fog velük fizetni, ahelyett, hogy eladja egy zaciban, és az árából megszáll valamelyik motelben. És hogy seftelhettem volna a teljes nyilvánosság előtt? Ráadásul a Keletiben halomban álltak az elvihető kabátok és ruhák – nem fognak majd érte ékszerrel fizetni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki ártatlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés