Gott mit uns!

2016. január 20. 10:13

Őry Mariann
Magyar Hírlap
A svédeknek – és a svédeket hadd ne úgy definiáljuk, ahogy a kormányuk teszi, azaz állampolgárság szerint – elegük van, és könnyen igazolhatják az elméletet: a változás onnan fog elindulni, ahol a legnagyobb a baj.

„A jobb- és balközép kormányok azért rombolhatják le büntetlenül Svédországot, mert ők maguk és szavazóik is ugyanabból az agymosott társadalomból jönnek, amelyben, ha a bevándorlók bűncselekményeket követnek el, akkor azért kell aggódni, nehogy kiderüljön a kilétük, mert még megerősödik a szélsőjobb. Ahol a feministák az elhallgatott kölni és svédországi zaklatások után is csak azt tudták mondani, hogy ne legyünk rasszisták, az egészről nem a bevándorlók tehetnek, hanem a patriarchátus.

Valahol a könyörtelen véleménydiktatúra, a szétbombázott nemi szerepek mögött Svédország ébred. Aki tud, védekezik, a svédek lassan menekültek saját hazájukban, rohamosan költöznek el azokból a negyedekből, ahová már a mentősök is katonai védőfelszerelést kérnek. Ráadásul a bevándorlás árnyoldalai már nem csak a „no go” zónák valóságában jelennek meg, hanem abban is, hogy a többségi társadalom fokozatosan kiszorul magából a jóléti államból. A svédeknek – és a svédeket hadd ne úgy definiáljuk, ahogy a kormányuk teszi, azaz állampolgárság szerint – elegük van, és könnyen igazolhatják az elméletet: a változás onnan fog elindulni, ahol a legnagyobb a baj.

»Gott mit uns«, azaz »Velünk az Isten« – ahogy sokan mások a történelemben, így ment csatába a svédek nagy királya, II. Gusztáv Adolf is. Svédországot rettegték és tisztelték, amíg nem lett belőle először jóléti álomállam, majd egy önmagát mosolyogva legyilkoló liberális disztópia. Svédország jobbat érdemel, Európa jobbat érdemel. Ahogy Angela Merkelnek, a svéd kormánynak is meg kell értenie, hogy a tessék-lássék szigorítások nem oldják meg a helyzetet, teljes szemléletváltásra van szükség. Megtehetik, hogy nem hallgatnak a tanácsokra, hogy hagyják, amíg a németeknek és a svédeknek is minden mindegy lesz. De ami akkor jön, az nem lesz szép.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem szabad rá reagálni.
Azért van itt, hogy ugrasszon.
Mi meg ugrunk. Nem kell.

Adjál neki egy mínuszt és ezzel kész.

A liberális modell csődje ebben az esetben abban rejlik, hogy a pc miatt évekig nem lehetett őszintén felvetni és megbeszélni a problémákat. A liberalizmus mára diktatórikus lett, liberálfasiszták és azt sem merték meghatározni, hogy kit, mikor, milyen feltételek mellett fogadnak be. Azt meg végképp nem merték volna felvállalni, hogy valakit elküldenek.

Halvány lila fingod nincs "a svédekről".

Egyébként azt tudod, hogy a svéd határőrök a világháború előtt visszaküldték Németországba a menekülő zsidókat, mert az útlevelükbe be volt írva, hogy zsidók?

Egyébként azt tudod, hogy a múlt század közepén "a svédek" kényszersterilizáltak több ezer értelmi fogyatékost és cigányt? Az erről szóló törvény pedig a 70-es évek közepéig hatályos volt.

Egyébként azt tudod, hogy Svédországban hozták létre -az összes(!!) parlamenti párt támogatásával- az első fajkutató intézetet, a múlt század elején?
Svédországban előbb volt ilyen, mint Németországban.

"A kerítésépítés, uszítás, kireksztés a félbarbár népek sajátja."

Gondolom most Izraelre gondolsz, mert az ottani kerítés bizony nem akármilyen építmény a GYODÁ-val és a magyar kerítéssel összehasonlítva...

"Véletlen egybeesés lenne ezen tények sorozata?"
Természetesen, semmi nem véletlen.
Ma 62 ember birtokolja a világ javainak több, mint ötven százalékát.
Ők mindent ennek a helyzetnek rendelnek alá.
Azaz: a tömegek irányítását, ellenőrzését minden áron - MINDEN ÁRON - biztosítaniuk kell!
Ez az ő túlélésük alfája és omegája.
Ha a minden árba Európa visszafordíthatatlan lezüllesztése beletartozik, akkor nosza rajta, vágjunk bele, már-már: (Soros) teljesen nyíltan!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés