Fegyvert fogtak a helyiek a migránsokra Calais-ban

2016. január 25. 13:05
Elszabadultak az indulatok egy menekültpárti tüntetésen Calais-ban. Egyes lakosok igyekeztek hátráltatni a demonstrációt, ezért a migránsokra támadtak. Egy férfi fegyvert is fogott.

Szombaton mintegy kétezren vettek részt egy menekültpárti tüntetésen Calais-ban. A demonstráción azonban elszabadultak az indulatok, mikor a helyi francia család tagjai megpróbálták megakadályozni, hogy a menet áthaladjon az utcájukon. 

A felek szidni és dobálni egymást. Először bicikli kerékkel, egyéb tárgyakkal támadtak egymásra, majd az egyik lakó fegyvert fogott a migránsokra.

„Egy férfi bement az otthonába és egy távcsöves puskával tért vissza, amelyet a menekültekre fogott. Az emberek hátrahőköltek, gyorsan kiérkezett a rendőrség. Szerencsére senki nem sérült meg, nem dördült el lövés” – nyilatkozta a helyszínen az egyik újságíró.

A konfliktust csak a rendőrség beavatkozásával sikerült rendezni. A város polgármestere a helyzet stabilizálásához a katonaság segítségét kérte. 

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kétezres menekültpárti tüntetés?

A felvételen kb 100 bevándorló heccel egy kövér családot.

Valószínűleg mind a calais-i sátortáborból kerekedtek fel, hogy tüntessenek a bevándorlók - vagyis saját maguk - mellett.

Az az egy csalad aki szet akarta loni oket.

Miért tüntetnek a menekültek mellett? Főleg ott, Calaisnál? Még több kéne belőlük? Még nagyobb menekült tábort akarnak, többet zaklatott kamionosokat, vagy, hogy a kompokat is megrohanják. Vagy az a bajuk, hogy a britek nem várják őket tárt karokkal.

Szóval, miért tüntet valaki a menekültek mellett, és aki tüntet, az személy szerint mit tett eddig értük?

"Nazi scum", kiabálja az egyik tüntető, azért mert helyi lakosok védik a magántulajdonukat az idegen csürhétől...agybaj az egész.

Ezek egymást ütik, miközben Hollande összeröhög Merkellel.

A menekültpártiak mi mellett tüntettek tulajdonképpen?

Csak a helyszínt biztosító rendőrök voltak őslakos franciák...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés