Béke-Nobelt adna Orbánnak az osztrák űrugró

2016. január 28. 9:49
Kirohanást intézett Felix Baumgartner osztrák sportoló a migráció ügyében az osztrák és a német kormány, valamint az EU és az Egyesült Államok ellen, tétlenséggel és a helyzet félrekezelésével vádolva őket. Baumgartner, aki az űr pereméről való ejtőernyős ugrásával, valamint a hangsebesség átlépésével vált világhírűvé, Orbán Viktornak Nobel-békedíjat adna, mondván: „ő az egyedül helyes dolgot tette. A HAZÁJÁT és az őt megválasztó NÉPÉT VÉDTE!”

 

Következzen egy szemle Felix Baumgartner hosszú vádiratából:

„Kedves Facebook-barátok, Rajongók, Gyűlölők, Újságírók, Politikusok és Többiek!

Minden alkalommal csodálkozom, milyen reakciókat vált ki, ha a Facebookon kifejtem az álláspontomat. A nagy részük POZITÍV, egy kis részük viszont, ahogy várható, gonosz, tiszteletlen, rövidlátó és buta. Mindig ugyanaz a verkli »az adócsalótól« a »jobboldali radikális náciig«.

Ez MINDEN, amit mondani tudtok?

Elmondok most megint néhány tényt nektek és remélem, hogy a jövőben megspóroljátok a szegényes hőbörgéseteket. Aztán nyugodtan kövessetek ki és tűnjetek el oda, ahonnan mindig is jöttetek, az internet jelentéktelenségébe.

SEMMILYEN szardobálástól nem félek, mert az alapvetően nem más, mint olyan emberek próbálkozása, akik a láthatóan unalmas életük nagy részét azzal töltik el, hogy mások Facebook-oldalain békétlenséget szítanak. Más szavakkal: a gyengék bosszúja. (...)

Én mindig egy kényelmetlen sportoló voltam, aki kritikusan visszakérdez és őszintén elmondja a saját véleményét. Ezért voltam és vagyok sikeres. Nekem sikerült egy ejtőernyővel a hátamon meghódítanom a világot, első emberként átlépnem a hangsebességet és ezzel történelmet írnom. Megmutattuk a világnak, hogy Ausztria többet is fel tud mutatni Mozartnál és a barna múltnál. Ezzel az emberiségnek egy felejthetetlen pillanatot adtunk, az ifjúságot motiváltuk, és bebizonyítottuk, hogy a fegyelem, az önbizalom és a kemény munka a végén sikerre vezet.

Nem vagyok sem zenész, sem színész, így nem is kell senkinek megfelelnem, hogy eladjam a filmjeimet vagy zenéimet. Nincs szükségem menedzserre vagy közösségimédia-tanácsadóra sem, aki előírja nekem, mit szabad mondanom vagy írnom a nyilvánosság előtt. A szponzoraim és partnereim mögöttem állnak, mert azt becsülik, ami vagyok: 100 százalék hitelesség. (...)

Honnan jön egyesek vélekedése, hogy én NEM VAGYOK HUMÁNUS?

A mi erkölcsi KÖTELESSÉGÜNK a VALÓBAN védelemre szorulók SEGÍTÉSE és számukra egy emberséges lét biztosítása (kérem, olvassák el kétszer).

De az ERKÖLCSI iránytű nem terjedhet addig, hogy az államunk elveszíti a szuverenitását és hagyjuk, hogy CSAK az érzelmeink vezessenek minket.

Az ÁLLAMNAK KÖTELESSÉGE, hogy védelmezze a népet és az országon belül biztosítsa a biztonságot. 

Ha több százezer menekült, akár csak fegyver nélkül bevándorol az országunkba, az nem kicsit veszélyes. A jelenlegi kormányzatunk évek óta tudta, hogy ez a probléma létezik, de nem cselekedett, és így teljességgel BŰNÖS.

Ahogy Angela Merkel német kancellár is, aki az ő katasztrofális Willkommenspolitikjával időközben nem a megoldást képviseli, hanem a problémát magát. Ezt most már a saját pártjában is sokan így látják. A kormány minden jelenlegi lépése a kétségbeesésből születik és nem segítenek sem a menekülteknek, sem a saját népüknek.

A rendőrség és a hadsereg NEM SZÓLALHAT MEG és nem szabad beszélniük az aktuális problémákról a sajtónak. (...) Politikailag korrektnek kellene lennünk. Micsoda lehetetlen szó ez. 

A politika és a korrektség annyira ellentétes egymással, mint az iszlám és a kereszténység.

A NÉP JOGGAL dühös, mert hazánkban a jövő már nem lesz olyan, mint amilyen egykor volt. Fel kell tennünk a kérdést: mennyire vagyunk készek feladni az identitásunkat és kultúránkat, hogy egy teljesen más vallással és ideológiával cseréljük fel őket? Mi lesz a mi NŐJOGAINKKAL, ha az országunkat egy olyan kultúrával kell megosztanunk, ahol a nőknek NINCSENEK jogai? A történelem nem egyszer megmutatta, hogy az ilyen próbálkozásoknak NINCS jövője!

Ha az ember arra gondol, hogy Barack Obama Nobel-békedíjat kapott és ennek ellenére a hivatali ideje alatt több dróntámadást intézett, mint bármelyik korábbi amerikai elnök, és ezzel számos ártatlan ember haláláért felel; akkor ORBÁN VIKTOR magyar miniszterelnöknek is Nobel-békedíjat kellene adni. Mert ő az egyedül helyes dolgot tette. A HAZÁJÁT és az őt megválasztó NÉPÉT VÉDTE!

Az EU közben TÉTLENÜL nézi az eseményeket és még egyszer megmutatja, mennyire megbukott. Hol van Brüsszel FELSZÓLÍTÁSA az AMERIKAIAKNAK (akik ezt a bibliai léptékű menekültáradatot okozták), hogy segítsenek? Amerika DESTABILIZÁLTA Európát és megalapozottan lehet azt hinni, hogy pontosan ez volt a szándéka.

Ideje magával a problémával foglalkozni, és a politikusainknak (NEM MINDEGYIKNEK) azt mondani: aki ELŐRE gondolkodik, nem kell UTÓLAG gondolkodnia.

FELIX BAUMGARTNER”


Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szuper! Azért a Viktor nekem Magyarország miniszterelnökének jó.

(Esetleg az 1942-es határok között) DDD

Az lehet, hogy ezen most röhögünk egy jót, de jusson eszünkbe, Barack Obama is kapott Nobel-díjat... mire is? ja igen.

Nem hiszitek el, de címlapon hozta az INDEX, a 444, a HVG, meg a Magyar Narancs ezt itten. A Népszavában és a Népszabadságban is a második oldalra került!!!

Na, ne is higgyétek el! DDD

A nyugat-európai politikusok valami megmagyarázhatatlan okból teljesen félreértették a szerepüket, és úgy tekintenek magukra, mintha valami világkormány élén állnának, és az egész világ sorsáért felelnének, miközben senki nem kérte meg őket erre, senki nem ezzel bízta meg őket.

Teljes a zavar, a nép meg csak pislog.

Szívesen megkérdezném Baumgartnertől, mihez kell több bátorság: leugrani az űrből, vagy efféle gondolatok leírásához? Nem olyan egyértelmű.

A náci mindenségit neki...

Újabb példa arra, hogy az extrém sport árt a mentális egészségnek.

Tekintettel az eddigi Nobel-békedíjasok jó részére, nem kellene O.V.-t megsérteni a neki ítéléssel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés