Az AfD vezetője fegyvert is bevetne a migránsok ellen

2016. január 31. 17:25
Frauke Petry szerint ha szükséges, akár fegyvert is be kellene vetni, hogy megakadályozzák az illegális határátlépéseket.

Felháborodást keltett Németországban, hogy az AfD vezetője egy szombati interjú során azt mondta: a határőröknek meg kell előzniük a menekültek illegális határátlépését, és akár fegyvert is használni, ha szükséges. Frauke Petry hozzátette: ő sem szeretné, ha bárkit lelőnének, de szerinte a fegyveres erő alkalmazása a végső megoldás.

Szombaton Angela Merkel arról beszélt: tovább kell csökkenteni a Németországba érkező menekültek számát, és európai uniós megoldást sürgetett. Ugyanakkor Merkel nem érti, hogy az 500 millió lakosú EU miért ne tudna egymillió szíriait befogadni. „Ez nem fest túl jó képet a kontinensünkről” – mondta.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon az EU-n kívüli országok határőrsége mit csinál, amikor illegális határsértők próbálnak meg behatolni adott országba?

Azért elképesztő, hogy Európa és benne Németország idáig jutott: az államhatárok kényszerítő eszközökkel való védelmének felvetése fő bűnnek számít. Hogyan hagyhatták, miért tűrik még mindig a németek a nemzeti öngyilkosságot?

Naponta több tucat ember fullad a tengerbe, mert azt hitték, hogy Európa országait átjáró háznak tekinthetik. Ha csak néhányan vetnék el az útnak indulás gondolatát, mert hogy lőnek a határon, életben is maradnának.

Ez a Petry nagyon magyarosan hangzik. :)

Ezt a "végső megoldás" c. mozit már láttuk. Több tízmillió halott volt az eredménye és egy rombadöntott kontinens.

Pontosan. Nagyon jól tette az AfD hogy bedobta ezt a témát. Most már beszélni kell erről is és az emberek rájönnek hogy van megoldás. Ezt csinálja Trump is Amerikában. Bedob valamit ami elsőre vad dolognak tűnik, aztán gerjeszt vele egy nagy vitát aminek a végén az emberek rájönnek hogy nem csak politikailag korrekt megoldások vannak. A végén megint nő Trump népszerűsége. Mondhatnám ez Orbán kommunikációs stratégiájának is a része. A másik oldal nem tud visszalőni mert köti őket a politikai korrektség. A saját vermükbe esnek bele.

Srácok, szerintem itt kéne abbahagyni.

A jogi boncolgatása:
http://blogs.deutschlandfunk.d..


Nyilvánvalóan egy elméleti kérdés, de hogy akarja a szépfiú Faymann lezárni a határait? Ne szédítsük magunkat! Ha többezer migráns elindul csatasorban,akkor azt fegyverrel lehet feltartani.
https://www.youtube.com/watch?..
Valamikor a többség megérti: vagy ők-vagy mi.Európában sok vér fog folyni és az a "Gutmenschen", Frau Merkel lelkére is fog tapadni.

Gondoltam. Akinek gyereke van az nem állhat a jövőnket elárulók közé.

Lehet hogy csak egy kis alkohol, de az eredmény ugyan az.

Igen, de Angela addigra a Paraguayi birtokain fogja tölteni a nyugdíjas éveit. Ha még élni fog. Gyereke sincs akiért aggódnia kellene.

De igen. Most már az Angelának is van. Valamelyik német tényfeltáró blog nyomozta ki. Ha bővebbet akarsz róla tudni keress az interneten, de főleg német nyelvű anyagokat lehet róla találni.

Valószínűleg most már nincs más választása. Ez tényleg olyan mint Hitler utolsó időszaka: Volt más választása? Talán megléphetett volna Paraguayba ő is. Lehet hogy Angela tanult a hibájából.

Ha atomfizikusnak is olyan mint amilyen politikus akkor ne kívánj ilyet.

Azért annyira nem. Ha már Bosznia, emlékeztetnélek a szerbekre. Ha le nem állítja őket a NATO ma már nem sok bosnyák szaladgálna arrafelé vagy albán Koszovóban. Ha Trump lesz az USA elnöke nem fog Európában a muszlim oldalon beavatkozni, ettől nem kell tartani. Ki kell várni, hamarosan eljön az idő és lépni fog Európa.

Válaszok:
veletlen | 2016. január 31. 20:55

Szerinted mennyire valószínű Trump győzelme?

Válaszok:
Taksony | 2016. január 31. 21:01

Régebben nem hittem benne, de ahogy telik múlik az idő kezd elég reális lenni. Mivel nem tudjuk ki lesz a másik oldalon ezért csak találgatok egy nagyot: szerintem most van úgy 50% esélye. Ami nagyon jó, ahhoz képest mekkora egy bohóc. (Szeret hülyéskedni.) Ha a Clintonné lesz az ellenfele akkor több is. de Trump nagy meglepetés ember, ki tudja mi van még a zakózsebében. Az amerikai konzervatívok imádják a politikai inkorrektsége miatt, de emiatt nagyon megosztó is. Szóval van esélye.

Válaszok:
Taksony | 2016. január 31. 21:05

Mondhatnám úgy is hogy ő az amerikai Orbán, de az nagyon sántítana. Egyrészt teljesen más karakter, másrészt dollármilliárdos saját erőből. Viszont ő is száz százalékosan anti liberális és anti polkorrekt.

Nem szeretek ikszelni, de időnként megjelenik itt néhány ember akit kell.

Röhej, de most azért állt le a csürhe mert sztrájkolnak a macedón taxisok. Nem akarják hogy csak vonattal mehessenek a migrik és ezért lezárták a délről jövő vasútvonalat. (Mindíg sejtettük hogy a migrifuvarozás igen jó üzlet lehet arrafelé.) És láss csodát, nem jönnek a migrik. Ez az egész egy vicc. A NATO nem tudja megállítani a csürhét, de pár Görög matróz vagy egy csapat rosszarcú macedón taxis igen.

Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem komputer olvassa be a szöveget. Az biztos hogy úgy hangzik.

"Az AfD vezetője fegyvert is bevetne a migránsok ellen"

Négyezer évig ez volt a szokás illegális betolakodókkal. Amerikában mai napig dívik, ha valaki bemegy a hajlékodba.

Mindenki tudja, hogy határincidensnél elméletileg előfordulhat olyan helyzet, ami fegyverhasználatot igényel, csak beszélni ne illik róla.

Politikusként óriási baklövés volt ez a nyilatkozat. Nyerni nem lehet vele szavazatokat, veszteni viszont simán.

Válaszok:
Taksony | 2016. január 31. 23:39

Úgy érted az AfD veszít vele szavazatot? Ha úgy akkor szerintem tévedsz. Fentebb írtam, keresd vissza, hogy jelenleg az okosabb jobboldali politikusnak az a kommunikációs stratégiája hogy olyan politikailag inkorrekt dolgokat dobnak be témaként amitől a másik oldal falnak megy. Ráadásul liberálisék erre a provokációra nem tudnak normálisan válaszolni mert őket köti a politikai korrektség. Ezt csinálja Orbán is itthon. Ezt teszi Trump is és LePen, lehetne folytatni. Az embereknek ugyanis tele van a tökük nem csak a migránsokkal, de a politikai korrektséggel is. A németek nagyon is szeretnék ha valaki már fegyverrel zavarná el ezt a csürhét csak eddig nem volt senki aki ezt ki merte mondani. Most kint van a csizma az asztalon, lehet rá reagálni. És mi a reakció a szocdemektől? Be kell tiltani az AfD nyilvános megjelenését. A jobboldal meg se mert szólalni. Ez egy nagyon jó kommunikációs stratégia, gyakorlatilag bezárja a liberálisokat a saját maguk által kitalált politikai korrektség ketrecébe. Onnan pedig nem lehet győzni.

Válaszok:
gwrf | 2016. február 1. 11:36

Nem tudom, mitől szélső jobboldali az AfD. Petry asszony nagyon szimpatikus. Az NDK bukásában nem kis szerepe volt annak, h. a lipcsei lelkészek együtt meneteltek a híveikkel, képletesen a templomban és a templomon kívül is, nagyon komoly kockázatot vállalva.
Egyszer el kellene dőljön, h. Németország azért német-e, mert ott főleg németek laknak, hosszú-hosszú nemzeti múlttal, mert végtelen mély a múltnak kútja és ez az ő országuk, mert Németország a németeké, vagy ez csak egy alapjában véve üres jelző, éppúgy, mint a többi ország esetében.
Az idők, évtizedek óta az iskolai nevelés az utóbbi értelmezés irányában hat.
Ez egy átmeneti kornak tűnik, nem lehet tudni, mi lesz. Az inga lengeni szokott.

németeknél az afd támogatottsága 10%. A cdu-é még most, amikor mélyrepülnek is több 30%-nál, az ddp-és pedig 20 feletti. Utóbbi kettő koalíciós partner.

Egy pegida tüntetésen annyian vannak, ahányon egy balos anarchista ellentüntetésen.

Szóval Németo-ban ez messze nem egyértelmű, hogy kinek és mivel van tele a töke

Válaszok:
Taksony | 2016. február 1. 13:06

nézd, a virágos videó óta én bármit el tudok képzelni róluk és bárminek az ellenkezőjét is

Az AfD támogatottsága most 12-13% és növekszik. Ehhez add hozzá hogy mivel radikális pártként próbálják beállítani, rengetegen nem merik felvállalni a szimpátiájukat. Ráadásul az emberek nem ismerik őket, nagyon újak. Pontosan ezért van jelentősége annak hogy kirakják a csizmát az asztalra. A most még kereszténydemokrata mérsékelt választót majd kirabolja néhány arab suhanc és pillanatok alatt rá fog jönni hogy ő tulajdonképpen AfD szavazó.

Így van. MÉG most is, de hónapról hónapra kevesebb. Ha összejön az ISIS-nek az a nagy buli amivel hónapok óta riogatják nyugat-európát, és lesz a csapatban pár friss "emigráns" is (mindkettőre mérget vehetünk) akkor majd kicsit felgyorsul a folyamat. De ha ebben az ütemben halad a dolog akkor is nagy bajban lesznek a mainstream pártok a 2017-es választásokon. Türelem. Maximum 2-3 évről beszélünk, addig nem tud bejönni annyi atomagysebész amit nem lehetne innen erővel kidobni.

Fegyvert csak a nemzete ellen vet be a ballib.

"Merkel nem érti, hogy az 500 millió lakosú EU miért ne tudna egymillió szíriait befogadni"

Miert ne tudna? Csak nem tudja oket skandinav szinten eltartani, mikor az aktiv nepesseg 10%a korul van a munkanelkuliseg, a fiatalok/palyakezdok kozott meg siralmasabb, nomeg amit kovetelnek maguknak ezek a draga menekultek, annal az EU lakossaganak 70%a rosszabbul el.

Be tudna fogadni egymillio valodi menekultet, ha azok eleldegelnenek egy bolgar vagy roman nyugdijas eletszinvonalan. De a Pakoknak a nemet mernok meg sved orvos eletszinvonala kene.

Beengedni egymillió embert mindenféle ellenőrzés nélkül az is alkotmányellenes. Ha jól tudom már perlik is a kormányt emiatt.

Vagy Izrael, aminek a kerítésével senki nem foglalkozik...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés