Az AfD vezetője fegyvert is bevetne a migránsok ellen

2016. január 31. 17:25
Frauke Petry szerint ha szükséges, akár fegyvert is be kellene vetni, hogy megakadályozzák az illegális határátlépéseket.

Felháborodást keltett Németországban, hogy az AfD vezetője egy szombati interjú során azt mondta: a határőröknek meg kell előzniük a menekültek illegális határátlépését, és akár fegyvert is használni, ha szükséges. Frauke Petry hozzátette: ő sem szeretné, ha bárkit lelőnének, de szerinte a fegyveres erő alkalmazása a végső megoldás.

Szombaton Angela Merkel arról beszélt: tovább kell csökkenteni a Németországba érkező menekültek számát, és európai uniós megoldást sürgetett. Ugyanakkor Merkel nem érti, hogy az 500 millió lakosú EU miért ne tudna egymillió szíriait befogadni. „Ez nem fest túl jó képet a kontinensünkről” – mondta.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon az EU-n kívüli országok határőrsége mit csinál, amikor illegális határsértők próbálnak meg behatolni adott országba?

Azért elképesztő, hogy Európa és benne Németország idáig jutott: az államhatárok kényszerítő eszközökkel való védelmének felvetése fő bűnnek számít. Hogyan hagyhatták, miért tűrik még mindig a németek a nemzeti öngyilkosságot?

Naponta több tucat ember fullad a tengerbe, mert azt hitték, hogy Európa országait átjáró háznak tekinthetik. Ha csak néhányan vetnék el az útnak indulás gondolatát, mert hogy lőnek a határon, életben is maradnának.

Ez a Petry nagyon magyarosan hangzik. :)

Ezt a "végső megoldás" c. mozit már láttuk. Több tízmillió halott volt az eredménye és egy rombadöntott kontinens.

Pontosan. Nagyon jól tette az AfD hogy bedobta ezt a témát. Most már beszélni kell erről is és az emberek rájönnek hogy van megoldás. Ezt csinálja Trump is Amerikában. Bedob valamit ami elsőre vad dolognak tűnik, aztán gerjeszt vele egy nagy vitát aminek a végén az emberek rájönnek hogy nem csak politikailag korrekt megoldások vannak. A végén megint nő Trump népszerűsége. Mondhatnám ez Orbán kommunikációs stratégiájának is a része. A másik oldal nem tud visszalőni mert köti őket a politikai korrektség. A saját vermükbe esnek bele.

Srácok, szerintem itt kéne abbahagyni.

A jogi boncolgatása:
http://blogs.deutschlandfunk.d..

Nyilvánvalóan egy elméleti kérdés, de hogy akarja a szépfiú Faymann lezárni a határait? Ne szédítsük magunkat! Ha többezer migráns elindul csatasorban,akkor azt fegyverrel lehet feltartani.
https://www.youtube.com/watch?..
Valamikor a többség megérti: vagy ők-vagy mi.Európában sok vér fog folyni és az a "Gutmenschen", Frau Merkel lelkére is fog tapadni.

Na jó, most lett elegem: X

Gondoltam. Akinek gyereke van az nem állhat a jövőnket elárulók közé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés