Európa idomítása

2016. január 31. 11:55

Megyeri Dávid
Magyar Idők
Olyan az egész aberrált forgatókönyv, mintha Gyurcsány Ferenc kottájából játszanának.

„Mértéktartó ésszel nehezen fogható fel, miként képzelik el a jövőt a bevándorláspárti liberálisok és kriptobaloldali segítőik. Dogmájuk szerint az európai bennszülött lakosság majd csak beadja a derekát, és belenyugszik az idegenekkel való elárasztásba. Nagyságrenddel több ellenállással találkoznak azonban a Soros György által is megálmodott projekt végrehajtói, mint ahogy kifundálták. Az emberek nagy többsége ugyanis tanúbizonyságot tett arról: nem fogott rajtuk eléggé a több évtizede tartó agyátállítás, a PC-nek becézett agresszív sulykolás. Mégsem hajlandók együgyűvé szedált birka módjára örvendezni országuk elözönlésének. Nem akarják eltűrni a migránsok erőszaktevéseit, bármennyire is oltalomra szoruló, galamb szelídségű tömegnek állítja be őket a szekértoló média. Olyan az egész aberrált forgatókönyv, mintha Gyurcsány Ferenc kottájából játszanának. A hazugságrekorder nemzetverető hírhedt cinikus mondása úgy hangzott 2006 májusában Őszödön a várható tüntetőkről: »Majd megunják és hazamennek«. A migráció-erőszakoló brüsszeli és berlini erők jelmondata pedig úgy szólhatna: Majd megunják, és úgyis beengednek mindenkit. És persze belenyugszanak, hogy együtt kell élniük a vég nélküli migrációval, amíg csak ki nem teszik az őslakosok szűrét a határokon kívülre a majdan többségbe kerülő hívatlan úrhatnám vendégek.

Az abszurd állapotokat fokról fokra próbálják elfogadtatni. Az egyik hazai liberális portál írta azt a kölni megfélemlítő akciót követően: azért is volt szerintük szerencsétlen a szilveszteri botrány, mert az emberek már kezdték megszokni a menekültek jelenlétét a városokban. Ez a kulcsszó: a megszokás, amit néha kikotyognak. Először szokják meg az emberek, hogy egyre több migráns foglalja el a köztereket, parkokat, éttermeket, fürdőket, pályaudvarokat. Ez lett volna a terv Magyarországon is, ha a kormány nem lép. Aztán a következő stáció a zaklatáshoz, majd az erőszakhoz való hozzászoktatás. Hogy az emberek fogadják el, hogy a migránsoknak mindent szabad. Mert úgymond a menekültnek megtiltani nem lehet. Ha elkezd dolgozni benne a tesztoszteron, a lányok, asszonyok jobban teszik, ha az igényekhez idomulnak. Figyeljük meg: máris inkább a molesztálás szót használják a német és más európai nagyvárosokban történt megerőszakolásokkal, kirablásokkal, terrorcselekményekkel kapcsolatban. Megjelentek az elkenő, bagatellizáló írások, amelyek arról akarják meggyőzni a publikumot: mindez az élet természetes velejárója. Készüljenek az európaiak, hogy ilyenek lesznek a mindennapjaik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Mértéktartó ésszel nehezen fogható fel, miként képzelik el a jövőt a bevándorláspárti liberálisok és kriptobaloldali segítőik."

Kripta....

Erről jut eszembe. Majd felépítik a liberális multikulti kriptát és bevezetik az ingyenes temetést.

:D
"Olyan az egész aberrált forgatókönyv, mintha Gyurcsány Ferenc kottájából játszanának"

Mindezért még az EU fizet is.

Megtanulták volna úgy-ahogy a helyi nyelveket és ők lettek volna az új Európát átfogó 'polgárság'.

Persze, mindenről a libsi, burzsoá, imperialista, dekadens stb. Nyugat tehet. Hol is hallottuk már ezeket a dögunalmas bolsevik lózungokat?

A liberálisoktól mindig azt lehet hallani, hogy a nyugati jólét miatt olyan szegények az arabok, az afrikaiak.
Erre gondoltál?

"Mértéktartó ésszel nehezen fogható fel, miként képzelik el a jövőt a bevándorláspárti ..."

Mindenféle jelzők nélkül idéztem, mert erre én is roppantul kíváncsi vagyok. Kezdetektől fogva gondolom, hogy ahogy egyre nagyobb tömegek érkeznek, egyre nagyobb lesz az idegenellenesség. Ez abszolute kiszámítható, normális reakció.

A kérdés csupán az, hogy az itteni bevándorláspártiaknak miért érdekük képviselni ezt a politikai irányvonalat, hiszen ez pont az ellenfeleiket erősíti. Nem tudok másra gondolni mint arra, hogy a baloldal így akar egy kisebbségi, de biztos pozíciót felvenni a politikai térben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés