Német polgármester az unokáját féltő nagypapának: Nem kell odamenni, nem kell provokálni!

2016. február 3. 10:55
Egy német kisváros fórumán merült fel, hogy mit tehetnének az ellen, hogy migráns gyerekek molesztálják a német kislányokat. „Nem kell odamenni, nem kell provokálni!” – válaszolt a polgármester.

Nagy felháborodást okozott a szászországi Bad Schlema polgármestere január végén. A kisvárosban lakossági fórumot tartottak, ahol egy nagyszülő arról beszélt, hogy az unokáját zaklatták migránsok. A férfi azt szerette volna megtudni, mit lehet tenni ez ellen, főleg hogy jön a jó idő, és egyre kevesebb ruhát fognak viselni a lányok. „Ez egyszerű: nem kell odamenni, nem kell őket provokálni!” – mondta a város polgármestere, Jens Müller.

A fórum résztvevőit felháborította a válasz, kiabálni kezdtek, és kérdőre vonták a polgármestert: a saját országukban nem sétálhatnak szabadon az utcán? A polgármester szerint más útvonalakon is meg lehet közelíteni az iskolát, nem kell a menekültszállások felé menni. A lakosok ezzel, a lényegi problémát megkerülő a válasszal sem voltak elégedettek, a polgármester azonnali lemondását követelték.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy egészséges társadalomban ez a polgármester estére már az utcán lenne, hétvégén meg már költözhetne olyan helyre, ahol még szóba állnak vele.
És még szerencséje lenne, hiszen száz éve még nem úszta volna meg élve a "lakossági" fórumot ezzel a hozzáállással.

Azért hogyan jutott idáig Nyugat-Európa, hogy egy elvileg a közösségért felelős, általuk megválasztott polgármester a szavazóit kijátszva, a regnáló politikai elit érdekeit helyezze előtérbe. Vajon mennyi pénz kell ehhez? Csak mert a migrik két évére Németországra prognosztizált 50 milliárd euróba gondolom ez is bele van számolva.

Ezeknek teljesen elment az eszük.
A nagypapa helyében lehet, hogy kevésbé finom lettem volna.

Aztán meg majd megy a szörnyülködés, ha újabb menekültszállás kap lángra egész véletlenül.

jól megtanulta a merkeli terelést: a németek között is létezik szexuális zaklatás.

mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha valamiért a günther család tagjaira lenne kikelve egy lakó hasonló okokból, arra is ez lenne-e a reakció. (menj másik útvonalon, és különben is mások is követnek el erőszakot.)

ki a fenét érdekel, hogy vannak-e és milyen arányban perverzek a németek között. nem ez a felmerült probléma!

mellesleg ki választotta meg őt? az ottani lakosok, vagy a migránsok? neki nem a város lakóinak érdekét kellene védenie? (költői kérdés volt)

ráadásul minél tovább tart az az 'ideig-óráig', annál nagyobbat csapnak majd az asztalra.

Hova nem kell odamenni az anyadpicsajat? Tan mi mentunk Sziriaba?

Jojo, johetnek, de csak a szoke nemet janykak, ha benne vannak a Ficki fickiben :=)

No, ezt vártam már egy ideje. A politikusok nyilván nem fogják bevallani hogy hibáztak. De nem tudtam hogy érez a mezei német. Ezek szerint nem heppi. Nagyon nem. Merkel helyében nem lennék nyugodt a márciusi tartományi választások miatt. Pedig addig még le kell mennie egy farsangi szezonnak is ami nem tűnik problémamentesnek. Nem csodálom hogy nem tülekednek a székéért, januárral kemény időszak köszöntött be a német mainstream politikusokra.

Ezért fontos hogy kelet-európa muszlimmentes övezet maradjon. Innen lehetne újrakezdeni ha nyugat-európa már nem bírna velük. Megjegyzem hogy a muszlimokat minden más kultúra utálja, nem lenne nehéz összerántani egy anti-muszlim világkoalíciót ellenük. Csak ez ma még nem polkorrekt. Még nem.

A németek nagyon szervezettek. Kevés nép van aki űbereli őket, talán csak a japánok. A lényeg az hogy a muszlimoknak pontosan ez a legnagyobb gyengeségük: szervezetlenek. Hiába lesznek akárhány millióan, a folyamat visszafordítható ha van akarat a másik oldalon. A mi elsődleges ellenségünk nem a muszlimok hanem ez az akarat nélküli agyatlanság amit liberalizmusnak hívunk. Az eltunyult nyugati polgárság szemét kell felnyitni hogy rájöjjenek mi történik velük. A többi már gyerekjáték lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés