Aki már itt van, jó eséllyel itt is marad

2016. február 4. 18:47
Ha Pakisztán és Afganisztán nem akarja visszavenni polgárait, továbbra is Németország kell, hogy ellássa és integrálja őket – ami napról napra valószínűtlenebbé teszi, hogy végül hazatérnek.

Aki már itt van, az jó eséllyel itt is marad. Ezen sokat sem a kancellár szavai, sem menekültügyi törvénycsomagok nem változtatnak. Persze, fel lehet gyorsítani bizonyos intézkedéseket és csökkenteni is lehet bizonyos szolgáltatásokat – de vannak határok. Mindenekelőtt érdemes leszögezni: hatékonyan kiutasításokra és kitoloncolásokra Németország egyedül nem képes. Ha Pakisztán és Afganisztán nem akarja visszavenni polgárait, továbbra is Németország kell hogy ellássa, és az általános politikai akaratnak megfelelően integrálja őket – ami napról napra valószínűtlenebbé teszi itteni tartózkodásuk befejezését.

A kancellárnak itt igaza van: nemzetközi együttműködés és a menekülést kiváltó okok elleni harc nélkül nem fog menni. Csakhogy pont Németország és Európa kreál ilyen okokat – húzóerejével. Ha a Frontexnek tényleg feladata az embercsempészeknek egy füttyszavára felvenni a menekülteket, mint ahogy az a török partok közelében lévő görög szigeteken történik, többé nem kellene magát határőrizeti ügynökségnek neveznie.

A határok őrizete egy működő EU alapja, pláne egy még jobban működő Németországé, hiszen a szabadság és az emberi méltóság védelmének funkcióját látja el. Ez az oka annak, amiért Európa nem zárja be kapuit, hanem nyitva hagyja a veszélyben lévő és munkát kereső emberek előtt, ahogy azt a török elnök megállapította.

De nem mindenkinek!

Az áru és a tőke is csak ellenőrzést követően kerül be az európai térbe, hogy aztán itt szabadon körözhessen. Ez a jól őrzött, továbbra is vonzó modell – amely milliók százainak hozott békét és jólétet – veszélyben van, ha nincsenek biztosítva a külső határok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A egész képmutató német média és politika elkövette az utóbbi fél évszázad legnagyobb hibáját, amikor az egész dolgot valamiféle humanitárius misszióként próbálták eladni. Most már hiába akarják a lóba visszalapátolni a sz*rt.

Ízlelgessük csak egy kicsit ezt a tegnapi hírt:

"Ausztrália jogszerűen deportálja a menekülteket

Nauru szigete, melyen a migrációs központ található, mintegy 2500 kilométerre van Ausztriáliától, és jelenleg mintegy 1400 migráns várja a szigeten menedékkérelmet elbírálását.
A jogvédőkkel szemben az ausztrál miniszterelnök egyetért a bírósági döntéssel. Szerinte fontos a megfelelő jogi háttér ahhoz, hogy meg tudják védeni a határaikat és hogy megakadályozzák az emberek vízbefulladását."

Szóval kedves német politikusok- újságírók, a hadova, mellébeszélés már Németországban sem fog sokáig menni. A Frontexnek mindene meg lenne az ausztrál protokoll holnapi átvételéhez és a migránsmizéria azonnali elfojtásához. A nemzetközi nagytőke multikulti ágának szolgáló európai politikai elit akarata hiányzik egyedül.
Hol késik a mai kor Stauffenbergje germánok? Ideje volna az önfeláldozásnak.

Mi az, hogy egy állam nem akarja visszavenni az állampolgárait? Milyen állam az ilyen és milyen nemzetközi jogi alapon mondhat nemet? De ha ez valóban lehetséges, a legsúlyosabb érv arra, hogy azonnal le kell állítani az engedély nélküli bevándorlást.

Arra valóban van előírás, hogy a tengeren begyűjtött embereket be kell hozni és nem visszavinni a kiindulási helyre. Meg kell változtatni az ilyen ostoba szabályokat és kész. Ki parancsolhat ilyet kívülről az EU-ra vagy bármelyik államára?

Már hezitálnak a politikusok, már háborognak a népek nyugaton, de úgy látszik, ami eddig történt, még nem elég a gyökeres fordulathoz. Még kell valamennyi idő, de a tendencia egyértelmű: az üdvözléspolitikához már nem lehet visszafordítani a közhangulatot.

Márpedig a beáramlás magától és szép szóra nem fog leállni, csak ha erővel leállítják. Sőt tavasszal ismét beözönléssé válik, mert ha nem lesz "családegyesítés" elindulnak a "rokonok" is, és minél több hír kel szárnyra a korlátozásokról, annál többen akarnak még az "utolsó hetekben" átjutni. A muszlim belháborúkban egyre több lesz a nyomorult és újabb, még elkeseredettebb tömegek indulnak útnak. Az iszlamista világforradalmárokat pénzelő olajmágnások pedig elégedetten mosolyognak a luxustornyaikból az európai gettókra és mecsetekre.

Emberek térjünk már észhez. A szarházi iszlám elit ott ül a hatalmas olajbevételeken, amiből az összes nyomorultjukat jól tarthatnák, miközben az ENSZ azon siránkozik, hogy nincs pénze megetetni a menekülttáborok lakóit. Tőlünk, európaiaktól kunyerálnak segélyt részükre, bennünket intenek arra, hogy "humanitárius" kötelességünk befogadni, ellátni és "integrálni" a tőlünk gyökeresen különböző, a mi életformánk felszámolására uszított szerencsétleneket.

Ezalatt olajsejkék befektetik Európában és Amerikában a népüktől ellopott hatalmas vagyonokat, s a maradékból nagyvonalúan adakoznának az európai mecsetépítési projektre, azért, hogy az Európába zavart hasznavehetetlen, otthon csak lázadozó és követelőző muszlim "fölösleg" ne nélkülözze ótvar prófétájuk mérgező szellemi táplálékát.

"milliók százainak" :D

Lehet, hogy néhány év múlva egy újabb nemzeti szocializmus lesz, az előbbi mintájára?

A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

"Szóval kedves német politikusok- újságírók, a hadova, mellébeszélés már Németországban sem fog sokáig menni. "

Sajnos, mindaddig menni fog, amíg Angela össze tudja szedni a pénzt az integrációhoz (természetesen megtalálja a módját, hogy ne a német adófizetőktől).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés