Magyar Idők: Titkos török-német paktumról beszél Orbán

2016. február 11. 9:19
A Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor egy titkos német-török paktumról beszélt a Fidesz lillafüredi frakcióülésén. A lap szerint a miniszterelnök azt mondta: a titkos megállapodás lényege az, hogy közel félmillió migránst közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket

Titkos német-török paktumról beszélt a Fidesz lillafüredi frakcióülésén Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők szerint: ez alapján közel félmillió bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket – írja a lap. Orbán szerint a legfontosabb feladat a paktum elhárítása, mivel szerinte az egyébként sem oldaná meg a migránsválságot.

Egy más témában tartott sajtótájékoztatón Halász János szóvivő elmondta: „a Magyar Idők értesülése megállja a helyét. Abban a tekintetben is, hogy szerda este a mindennapok biztonságának erősítéséről beszéltünk”. Megjegyezte, csütörtök délelőtt Pintér Sándor belügyminiszter tájékoztatja a frakciót a migrációval kapcsolatos helyzetről.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Merkel az EU nevében ne tárgyaljon senkivel mert nincs rá felhatalmazása.

Ide ne telepítsenek se be, se át!!!

Merkelről el is hiszem. No meg Erdoganról is.

Az EU segít kiüríteni Szíriát, hogy Törökország annektálhassa annak jó részét. A maradékot odadobnák az egymással marakodó 'demokratáknak' és az iszlám államnak. A lényeg az, hogy Oroszországnak ne legyen támaszpontja arrafelé.

"A titkos megállapodás lényege az, hogy 4-500 ezer bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak"

Elképzelhető."de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket, hanem kötelező erővel szétosztanák őket a tagállamok között."

Elképzelhető."A titkos megállapodás lényege az, hogy 4-500 ezer bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket, hanem kötelező erővel szétosztanák őket a tagállamok között."

Valószínűtlen, hogy a kettő együtt lenne benne egy német-török megállapodásban, mivel a törököknek semmi köze hozzá, hogy az EU mit csinál a migránsokkal. A megfogalmazásra figyelni kellene, ha már úgy kezdődik a mondat: "a titkos megállapodás".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés