George Clooney teljes mértékben egyetért Merkel menekültpolitikájával

2016. február 13. 14:11
Pénteken hivatalában fogadta Angela Merkel George Clooney színészt Berlinben. A színész feleségével volt a kancellárnál, akivel a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC) munkájáról beszéltek. Clooney teljes mértékben egyetért Merkel menekültpolitikájával, és szerinte az USA-nak többet kellene tennie a menekültválság enyhítéséért.

Angela Merkel német kancellár pénteken hivatalában fogadta George Clooney amerikai filmszínészt, a megbeszélésen menekültpolitikai kérdésekről cseréltek eszmét – közölte a kancellári hivatal.

A közlemény szerint George Clooney és felesége, Amal Clooney ügyvéd mindenekelőtt arról tárgyalt a kancellárral, hogy a művész miként támogatja a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC) munkáját. Sajtójelentések szerint az egyórás megbeszélésen részt vett az IRC elnök-vezérigazgatója, David Miliband volt brit külügyminiszter is.

Clooney kiállt Merkel mellett

George Clooney a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) csütörtöki megnyitójára érkezett a német fővárosba. A fesztivált Ave, Cézár című új filmjével nyitották meg. Az alkotásról tartott sajtótájékoztatón és a gála előtt tett nyilatkozataiban kiállt a német kormányfő mellett.     

Angela Merkel menekültpolitikájával „teljes mértékben egyetértek” – emelte ki George Clooney. „Meg akarjuk kérdezni tőle, hogy miben segíthetnénk” – tette hozzá. Hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államoknak többet kell tennie a nemzetközi menekültválság enyhítéséért.

Az IRC-t 1933-ban alapították az Egyesült Államokban Albert Einstein kezdeményezésére, azzal a céllal, hogy segítsenek az Adolf Hitler uralmát megszenvedő németeknek.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Clooney igazi szaktekintély, érdemes odafigyelni
arra, kivel ért egyet és kivel kettőt.

Clooney tehetséges, intelligens ember és morálisan is jó az iránytűje.

A nap híre !
http://www.tagesschau.de/ausla..

Valls lehnt Flüchtlings-Kontingente ab!
A francia miniszterelnök Valls ellenzi a "menekültek" kontingens elosztását az EU-ban !

Cloney a háttérhatalom engedélye és támogatása nélkül még statiszta sem lehetett volna, hát még sex szimbólum meg híres szinész. Aki holywoodban számít valamit az tagja a cion-náci szektának. Merkel igen nagy bajban van, ha egy híres szinésszel játszatják el azt, hogy pedig neki akkoris igaza van és jó a menekült politikája.

Cloney-ről több bulvárhír is terjeng. Lehet, hogy gay. Mindenesetre akit feleségülvett az nagyságrendekkel kevésbé szép vagy híres mint az olasz Erzsike a Canalis, akivel együtt is éltek, de nem vehette el őt a Gyuri csak ezt a libanoni ügyvédet, akivel nem is lakik együtt.

Ez egy nagyon hasznos cikk volt. Köszönöm.

Amal Clowney tehetne egy sétát Kölnben, úgy éjféltájt, a pályaudvar előtt. Bugyit nem kell felvenni, azt úgyis lehúzzák majd. Ajánlatos továbbá egy kis síkosító a bemeneti nyílásoknál, hogy fel ne horzsolódjanak a szegény migránsok ujjai.

Ja hat ugy konnyu egyeterteni ha egy masik kontinensen elsz te fasz.

Hogyhogy miben? Ő maga George Clooney.

Nem az eszéről híres celebecske.
Jól fizetik az ilyeneket, bávatag nők virtuális lelki vigasza.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés