Kezdhetünk félni?

2016. február 22. 18:52

Somfai Péter
Népszava
Csírájában kell elfojtani minden hasonló rendbontást, mert a terrorizmus csak az erő szavából ért!

„Jól megszívta az a szegény szíriai, aki még szeptemberben felkapta a vizet a röszkei határnál, mert nem akarták beengedni. Egy nappal korábban még csak az nem jöhetett be, aki nem akart, aztán egyszer csak becsukták a kaput.

Maradjunk a szír »terroristánál«, akire most már rásütötték a bélyeget, amit aligha tud majd lemosni magáról, ha Európa felé jár. A csongrádi ügyészek jó fél évig (!) nyomoztak, mire igazoltnak találták, hogy a jelenleg is előzetesben ülő férfi fenyegetően rázta az öklét a magyar »szervek« irányába, nyíltan fellépve ezzel országunk közbiztonsága ellen. És fenyegette a rendőrök testi épségét, akik felé (irányába) talán még követ is dobott, hangos szavak kíséretében. (Aki ma megdob egy kővel – kenyérrel -, holnap már kézigránáttal fog - érvelne Orbán Viktor)

Az ilyen, és ehhez hasonló durva cselekedetek fényében, minden aggályt félretéve, a becsületes magyar embereknek egyként kellene kiállniuk a képviselők előtt pihenő felhatalmazási törvény elfogadása mellett. Csírájában kell elfojtani minden hasonló rendbontást, mert a terrorizmus csak az erő szavából ért! Az erőtlen liberalizmus – amivel a menekültek hordái Kölnben és Párizsban is találkoztak –, csak felbátorítja az emberek biztonsága ellen fellépő, zavaros fejű illetőket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elolvastam, de bevallom, nem igazán értem, mit akart mondani ezzel az egésszel. Eléggé összefüggéstelen.

Én is így voltam vele -elolvastam az eredetit, aminek a mandi az utolsó bekezdését nem közölte.
Azzal együtt amolyan népszavás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés