A Fidesz szerint Martin Schulz hazudik

2016. február 26. 12:53
Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke szerint a migránskvótáról való népszavazásnak kizárólag ideológiai okai vannak. A Fidesz reakciója szerint a politikus be akarja csapni a magyarokat, pedig joguk van eldönteni, akarnak-e Budapestből Kölnt csinálni.

A Fidesz szerint Martin Schulz be akarja csapni a magyar embereket és rájuk akarja erőltetni Brüsszel bevándorláspárti politikáját. A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált, hogy az Európai Parlament elnöke a Népszabadság pénteki lapszámában úgy nyilatkozott, az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie. Kijelentette, népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja.

Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke hazudik. A Magyarországot fenyegető uniós kötelező betelepítési kvóta ugyanis nem 1294 bevándorló, hanem egy szegednyi bevándorló betelepítését jelentené és egy automatikus, állandó mechanizmussá tenné a bevándorlók betelepítését, amelynek soha nem lenne vége” – olvasható a Fidesz-frakció közleményében. Hozzátették: az Európai Unió vezetőinek nincs joguk eldönteni a magyar emberek helyett, hogy milyen országban akarnak élni, kikkel akarnak együtt élni és akarják-e, hogy „Budapestből is Kölnt csináljanak”.  

A magyar kormány a legerősebb demokratikus eszközzel, az országos népszavazással szeretné kikérni a magyarok véleményét arról, hogy akarják vagy nem akarják a bevándorlók kötelező betelepítését. A Fidesz arra kéri a magyar embereket, hogy szavazzanak majd nemmel a bevándorlók betelepítésére és védjék meg az ország függetlenségét – áll a közleményben.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ami biztos az biztos. Mi megtartjuk a mi kis népszavinkat oszt onnantól nem lesz vita.

Emlékszik valaki mèg, hogy Merkel sikító frászt kapott amikor ha nem jól emlékszem javítsatok ki, de egy bizonyos Papademos nevű görög államfő akart népszavazást tartani?

Tegyük fel, hogy a magyar népszavazást követni fogja mondjuk egy V4- es majd a többi állambeli? A Merkel meg állandóan úgy megy a görögökhöz, hogy az EU nevében igérget.

Semmi köze az ideológiához a magyar álláspontnak, a tömegek nem foglalkoznak az ideológiával, hanem gyakorlati kérdésekkel, és pontosan látják a betelepítés következményeit.

Ráadásúl tiszta vízet őnt a pohárba amit az EU vezetői és a Parlamentje Junker-Merkel terelő akciója hatására káoszt okoz a mai napig.

Mivel összemosták és mossák még ma is a menekült és bevándorlást, betelepítést munkavállalást céljából.

Mivel az EU jogban és a nemzetközi Genfi Egyezmény is külömbséget tesz. Mivel a magyarok a betelepítésről szavaztat így ez a kérdés nemzeti hatáskörbe tartoik és az unio semmilyen trükközéssel nem irhatja felül.

Ezt nyomatékositja a népszavazás aminek eredményét nem írhatja felül az EU, mivel nincs rá hatásköre.

Sulci ezt nagyon jól tudja. Amiről beszél az egy törvénytelen akcióval teestálták rá Magyrországra amit Bioságon támadtunk meg. A népszavazás meg a jövő beli bármilyen furfangot és okoságot hárit el.

Ideje lenne tisztázni, most akkor befogadja Magyarország a 1294 embert vagy nem?

Előbb-utobb az is napvilágra fog kerülni, hogy Merkel-Czipras paktum mit tartalmazott, mikor a Trojka ünnepi hrcitáncot járt, hogy Cziprász a görög népszavazással ellentétbe aláírta a befektetök javára hozott szerződést.

Akkor még szinte az unio csak azt érzékelte, hogy Afrikából az arab tavasz következményeként nő a tengeren átkelők száma Libiából, és szaporodott azok száma akik keletről a szárazföldön közelitik europát.

Magyarország kezdte a vészcsengőt igaz nem olyan hangosan, hogy meghallják azok akikre tartozik. Ma már tu7djuk, hogy nem is akarták meghallani.

Magyarország, a kizsarolt törvényi modositás előtt(Dablin III) ami 2012 ben lépett hatályba. Lás csodát Hazánkkba jelentkezett, vagy a határon átmasirozottak 2700-an voltak.13-ban ahol már sokan illegálisan bejövő, de elkapott delinkvens aki azonnal menedék kérelmet adott be 19500, 2014-ben ez a szám 40.000-re nőtt, majd 2015 januártól emelkedett a havi szám százas februára ezres nagyságba, majd a Görög-Merkel paktum után hirtelen többezresre nőtt, mert Cziprás szervezetten Kompokkal szállitotta a szárazföldre és transzportálta Macedoniába, szerbiába és a magyar határra az ismeretlen számolatlan hordát ami már kezelhetettléné vált. Szemtemberig már 178.000-t regisztráltak, mikor is Merkel augusztus végén szeptember elején bemonta a Willkomen baromságát, amikor elszabadult a pokol és napi 8-10 ezren ömlöttek a határa ráadásúl mint egy szervezett hadsereg átrhantak az országon a törvényeket nem voltak hajlandok betartani amiben a hazánkb állomásozó magukat magyarnak mondo jogvédő civilek is hathatosan besegitettek.

A kormány és a rendvédelmi szervek valamint a parlamenti törvényhozás ember feletti munkát végzett a helyzet normalizálása érdekében. Megjegyzem sem a hazai sem a külföldrl jövő aljas támadások nem csitulnak. A mostani törtnések szükségszerüek és őnvédelmi reflexe a magyar társadalom és nemzet érdekében.A mostani sikeres akció több, mint napi politika, mivel ennek a végkifejletje az elkövetkező generációk valamint a következő minimum száz évünket befolyásolja.

Isten Óvja Magyarországot, Isten óvja a Kormányt és Orbán Viktort, hogy legyen erejük a társadaom összefogásával

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés