Hétezren zsúfolódtak össze a macedón-görög határon

2016. február 29. 8:37
Mintegy hétezer menekült tömörült össze a görög-macedón határon arra várva, hogy a macedón hatóságok továbbengedjék őket. Az ottani befogadóállomáson ugyanakkor csak 1500 embert tudnak elhelyezni.

Macedónia lassítani akarja a menekültáradatot, ezért csütörtök éjjel lezárta a határát. Így viszont mintegy hétezer menekült zsúfolódott össze a görög-macedón határon. A migránsok arra várnak, hogy a macedón hatóságok továbbengedjék őket. Az ottani befogadóállomáson ugyanakkor csak 1500 embert tudnak elszállásolni.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ballibjeink hogyan oldanák meg ezt a helyzetet?

Igazad van. Újhelyi a hétvégén megmondta, hogy támogatják a betelepítést. A dk meg európai egyesült államokat akar. Lassan kiderülnek a ballib valódi tervei.

Merkel mama tavaly a Keleti pályaudvar előtti performansz után úgymond azért hívta magához a bevándorlókat, mert "humanitárius katasztrófa" alakult ki. Ez most nem az, ugye? Szerencsétlen embereket becsapta és kifosztotta a török titkosszolgálat, de nem küld értük repülőt. Csúnya mami.

Egyébként pedig semmi kifogásunk az ellen, hogy Görögországban migránstáborok hálózatát hozza létre az EU. Eredetileg nálunk tervezték, de a görögök meg is érdemlik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés