Rákként terjed Európában az Iszlám Állam a NATO-főtitkár szerint

2016. március 2. 15:36
Philip Breedlove szerint a migránshullámmal ma már egyre nagyobb számban érkeznek Európába külföldi harcosok és terroristák, akik a migránsválságot használják fel céljaikra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet beszivárog, és „rákként terjed” a menekülthullámban.

Moszkva és Damaszkusz fegyverként veti be a menekültáradatot Európa destabilizálására – jelentette ki kedden az amerikai szenátus fegyveres erőkkel foglalkozó bizottságában a NATO európai erőinek főparancsnoka. Philip Breedlove amerikai tábornok szerint Oroszország szíriai bombázása okozza az európai menekültválságot. Példaként említette a kazettás bombák bevetését, melyeknek elmondása szerint semmilyen katonai hasznuk nincs, egyetlen célt szolgálnak, a lakosság terrorizálását, hogy minél többen keljenek útra.

Breedlove szerint korábban valódi menekültáradatról volt szó, mára viszont mindennapossá vált, hogy a menedékkérők között „bűnözők, terroristák, idegen harcosok” jutnak be Európába. Ez napi gyakorlat – fogalmazott a tábornok. Szerinte a migránshullámmal ma már egyre nagyobb számban érkeznek Európába külföldi harcosok és terroristák, akik a migránsválságot használják fel céljaikra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet beszivárog, és „rákként terjed” a menekülthullámban.

John McCain republikánus szenátor, a bizottság elnöke a meghallgatáson Moszkvát azzal vádolta meg, hogy a tűzszünet ellenére is folytatja bombatámadásait szíriai csoportok ellen. Ebben a bizottságban senki sem lepődik meg azon, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsára az orosz gépek a szíriai „úgynevezett tűzszünetnek” már a második napján újból bombázták Szíriát, hogy segítsék a gyilkos Aszad-rezsimet – fogalmazott McCain szenátor. Hozzátette: „Biztos vagyok abban, hogy Oroszország azt mondja majd: célpontjai csakis terroristák voltak”.

A szenátusi meghallgatáson egyébként Breedlove tábornok megismételte, hogy az ő főparancsnoksága nem rendelkezik a megfelelő erőforrásokkal, hogy szembenézzen az egyre öntudatosabb Oroszország támasztotta kihívásokkal.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Breedlove szerint korábban valódi menekültáradatról volt szó, mára viszont mindennapossá vált, hogy a menedékkérők között „bűnözők, terroristák, idegen harcosok” jutnak be Európába. Ez napi gyakorlat – fogalmazott a tábornok. Szerinte a migránshullámmal ma már egyre nagyobb számban érkeznek Európába külföldi harcosok és terroristák, akik a migránsválságot használják fel céljaikra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet beszivárog, és „rákként terjed” a menekülthullámban."

Az oroszok is pont ezt mondták. Érdekes, hogy a simogatók szerint nem annyira úgy van ez azért, és nem akkora nagy a veszély. Mocskos világ ez, hogy az oroszok és a NATO-s faszi is ugyanazt hazudja. :)

Rózsaszín Pittbull - Cserbenhagyottjaink

https://www.youtube.com/watch?..

Részemről ugyan soha nem erre helyeztem a hangsúlyt a migrációval kapcsolatban, hanem inkább a kezelhetetlen méretű tömegre, de ez is abba az irányba mutat, hogy először talán meg kéne tudni védeni a saját határainkat. Minden más ezután kellene hogy jöjjön; az egyezkedés a törökökkel, a görögökkel, a macedónokkal, a kvótázás, satöbbi.

Egyedül a Porta tudja őket hatékonyan megállítani, és megrendszabályozni. Csak ugye Erdogan szultán full iszlamista-konzervatív. A hatalmát jórészt a pán török iszlamista nacionalista Gülen mozgalomnak köszönheti. Akiknek az a céljuk, hogy visszahozzák Törökországnak az Oszmán Birodalom korabeli befolyását és hatalmát.

A világi egyensúlyt mindig is biztosító török hadsereg vezérkarát, a szultán őfelsége az Ergenekon operáció során "kiherélte". Nagy részük börtönben csücsül.

A török probléma neve: Erdogan.

"Moszkva és Damaszkusz fegyverként veti be a menekültáradatot" - de ebből a feltevésből az is következi, hogy - kimondani is szörnyű - Merkel Putyin ügynöke.

Kombináljunk :), Merkel kelet-német, Putyin hol is szolgált mint kgb-s ? :) Drezda.. :)

Ezek mindenkit hülyének néznek.
Lapozok.

Géza bácsi ezt tavaly is tudta már a bürgözdi kocsmahivatalban, sőt el is magyarázta mindenkinek.

Géza bácsit az Unió és a NATO élére! Most!

Géza bácsi megadóztatná a 130.000 kínai elftársat is a Ganz-Mávagtól a Monori Centeren át a biatorbágyi ipari parkig MINDENHOL!!!

egészen véletlenül a NATO főtitkár is ugyanazt mondja, mint amit a Magyar Kormány már hónapok óta...

most akkor itt több dolog is lehetséges:


Philip Breedlove-nak is Orbán küldi a parancsokat

Philip Breedlove - is Fideszes

Philip Breedlove - látta az M1-en a Kormányinfós hírdetést novemberben

meg ilyenek

:DD

Egyébként Lenin et. vezette be a 'hasznos idióta' fogalmát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés