Bakondi: Humán bomba ketyeg Európában

2016. március 3. 8:04
Nehéz az emberek biztonságáról beszélni olyan körülmények között, amikor tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jut be Európába – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az állami hírtévében. Bakondi György kitért arra is: a menedékkérőkre nem, csak az uniós állampolgárokra vonatkozik, hogy eldönthetik, hol szeretnének élni a kontinensen.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint „humán bomba” ketyeg Európában. Bakondi György ezzel arra utalt az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában, hogy tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jutott be a kontinensre. Azt mondta, hogy ilyen körülmények között nehéz az emberek biztonságáról beszélni. Azt is megemlítette, hogy a görög-macedón határon agresszíven viselkedő, dobálózó migránsokról kevéssé mondható el, hogy a menekültjog hatálya alá tartoznak.

A lakóhely szabad megválasztásának joga európai uniós vívmány, amely az EU állampolgáraira vonatkozik – mondta arra reagálva, hogy több migráns azt hangoztatja: ő akarja eldönteni, hol telepedik le a kontinensen.

Bakondi György kijelentette, a magyarországi befogadótáborok – egyes híresztelésekkel ellentétben – nagyon messze állnak attól, hogy megteljenek. A belbiztonsági főtanácsadó emlékeztetett arra is, hogy Magyarország újabb rendőri kontingenst küld Macedóniába márciusban.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lesz hóvihar??? Tél tábornok úr?

Van nekünk "belső migránsunk" is rengeteg akik nem mennek tovább és maradnak is és lassan megoldatlan problémát jelentenek vidéken. A szaporodási sebességükbe ne menjünk most bele.

Első körben velük kellene foglalkozni és ezt a helyzetet kezelni.

Tiszavasváriban is már Zagyva Gyula vezetésével az "idegen légiót" kell bevetni.

http://mno.hu/hetvegimagazin/a..

Tehát:

alkar70 fórumtársunk után szabadon:

"..Magyarországnak minden erejét erre a problémára, a vidéki mély szegénység felszámolására (beleértve ebbe a roma népesség felemelését minden tekintetben) és a vidék felemelésre kell fordítania különben elveszett...

Ez a mi nemzeti sorskérdésünk, nem a muzulmán tömegek beáramlása..."

Lassan elfogyunk és nem lesz aki megállítsa őket.

Finkelstein a mentor.

Lassan közeleg az évforduló. :) Nem emlékszel 3 éve mi volt március 15 környékén? Mennyi ember ragadt az utakon. Nem emlékszel a bénázására???

Ez már legyen a te bajod.

Akkor figyelj jobban Merkelre, aki mára már személyében akarja az EU-t megtestesíteni.

Szerinte be kell fogadni a migránsokat, és nem ők döntik el, hová helyezik őket. A többit próbáld kitalálni.

...és ne is váljunk biztonságos országgá. Elég annyit tenni, hogy nem tartjuk el őket, itt nem várja őket egy jó hazai fizetésnek megfelelő apanázs.

Ha erre kerülne sor, én lennék az első, aki a borsodi cigányok mellé állna, hogy ők kapják meg ezt a pénzt.

Európa humán bombája Brüsszelben és Berlinben ketyeg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés