Gratulálok azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot

2016. március 4. 7:50

Cserei Zoltán
Facebook
Egy hét alatt háromszor „bevándorlóztak le”. A villamoson, rosszalló tekintet mellé egy megjegyzés, „már nem tudni ki magyar és ki bevándorló”. A pékségnél a sorban, „ezek már mindenhol ott vannak”.

24 éves vagyok, elég szőrös, bár ma sokkal rövidebb volt a szakállam, mint általában, ugyanakkor az átlagnál sötétebb a bőröm. Kézdivásárhelyen születtem, tehát magyarabb vagyok a magyarnál, szeretni kell.

Egy hét alatt háromszor »bevándorlóztak le«. A villamoson, rosszalló tekintet mellé egy megjegyzés, »már nem tudni ki magyar és ki bevándorló«. A pékségnél a sorban, »ezek már mindenhol ott vannak«.

De ma volt a legdurvább, ülök a metrón, mellettem két szintén sötétebb bőrű ember spanyolul (!) beszélget, én ülök mellettük, bámulok ki az ablakon. Majd elkapom egy középkorú férfi tekintetét, aki 2 másodperc szemkontaktus után, gondolom nem feltételezve, hogy értek pár szót magyarul a szemembe mondta a következőt: »kibaszott bevándorlók, már mindenhol ott vagytok«.

Én meg úgy vagyok, hogy hát persze, a fasz ki van, senki nem örül, hogy jönnek Európába ezek az emberek. Mindegy, hogy miért, már alapból az elszomorító, hogy ennyi ember ott kellett hagyja az otthonát.

Én ebből nem csinálok ügyet, mert jó vastag a bőr a pofámon, voltam már arab, cigány, paki, indiai, nem érdekelnek már ezek a dolgok. De nem kívánom senkinek, hogy csupán a kinézete alapján súlyos címkéket aggassanak rá, gyűlölettel, megvetéssel nézzenek rá, anélkül, hogy bármit tett vagy akár gondolt volna ezért.

Szeretném egyúttal megragadni az alkalmat és gratulálni azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot. Kell az ellenség, csávók, tudom én, mert akkor lehetünk megmentők. Sok sikert kívánok.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

‪#‎menekültvagyok‬

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor a németek javaslatait kell követni, alkalmazkodni kell, tehát le kell vágni az a kis szakállt.
Ugyanakkor felhívom a figyelmét arra, hogy szerinte más országokban mi a helyzet?

Eleve a sok sváb és szláv keveredés miatt fehéredtünk ki. A török és iráni (jász) keveredés miatt meg szőrösödtünk.

"... gondolom nem feltételezve, hogy értek pár szót magyarul a szemembe mondta a következőt: »kibaszott bevándorlók, már mindenhol ott vagytok«."

Egy jó poénnal el vehetted volna a kedvét az "úrienbernek" (bűnögyi riportokban szoktam hallani: Az úriember belerúgott az öregasszonyba. )
Igaz, nekem is csak később jutott eszembe, hogy a 300Ft-ot kéregetőnek (200-al is beérte volna, mert alkudott) azt mondjam, hogy nem Palinak hívnak és nem is tollas a hátam. :)

„Én meg úgy vagyok, hogy hát persze, a fasz ki van ---„
„…. gratulálni azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot…”

Erre mondaná Georges-Louis de Buffon;
Le style est l' homme même.

Ez lenne az RMDSZ tanácsnoki stílus?

Zárógondolatként egy Széchenyi idézet: „A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntésében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán...”

Válaszok:
Berecskereki | 2016. március 4. 8:25
pollip | 2016. március 4. 8:29

Magyarabb a magyarnál..............felsőbbrendűnek képzeli magát?

Válaszok:
trendo | 2016. március 4. 10:55

Már csak arra kellene választ kapni; A "fasz" meg a "lószar" mit keres a Mandineren?

Válaszok:
pollip | 2016. március 4. 9:37

Ez kamu.
Aki Budapesten lakik, és rendszeresen használja a tömegközlekedést, jár boltba, az tudja.
Az emberek le se szarják ki milyen, közömbös mindenki, ahogy kell.

Hát figyelj, én csak azt írtam le, amit nap, mint nap látok, az emberek nem foglalkoznak azzal, ki milyen.
Lazán leülnek a néger mellé a metrón, mosolyognak a vicces ázsiai családon, vagy béna angolsággal segítik ki a turistát stb.
Persze, akik a valóság helyett inkább a fejükben szóló hangokra hallgatnak, azoknak magyarázhatom ezt...
Budapest kurvára nem egy idegengyűlölő náci fészek, hahó!

Igazad van. Olyan ocsmány, trágár, agresszív és gyűlölködő hozzászólások vannak sokszor, hogy az ember az arcán undorral ad egy X-et, de mindegy, mert van másik.
Sokan a névtelenség bátorságában okádják ki magukból azt, amit arccal otthon, munkahelyen visszatartanak.
Nem hiszem, hogy otthon a családban ilyen stílusban beszélnek házastárssal, szülővel, gyerekkel.

aki arabnak akar látszani a szakállával, az ne csodálkozzon ha learabozzák

LOL

Ki ez a Cserei Zoltán? Mit tett le az asztalra azért, hogy tiszteljem, szeressem? Pusztán az az érdeme, hogy hol született? Az nem érdem, csak állapot. A szeretetet, tiszteletet ki kell érdemelni tettekkel, viselkedéssel. Ez a megszólalás nagyon visszatetsző és nem hiszem, hogy alkalmas a szeretet kivívására.

A mandi megtisztelhetne minket azzal, hogy egy bizonyos ( nem túl magas, átlagos ) szint alatt nem rak elénk mindenféle irományt.

Egy jó poénnal többet lehet elérni.
Az én kéregetőm sem kapott tőlem semmit.

" Kézdivásárhelyen születtem, tehát magyarabb vagyok a magyarnál, szeretni kell."

Nem olvastad el a cikket. Ő írta magáról azt, amit idéztem, erre reagáltam.

Ez a 24 éves éretlen legény úgy viselkedik, mintha migráns lenne. Nemzettársunk, átköltözik ide és azonnal mindent fikáz. Az ország jelentős része szerinte "lószart eszik". A magam nevében kikérem magamnak, hogy így lenézzen. Valamint ne tartsa magát magyarabbnak nálam, max egyenrangúnak.

Nem hiszem, h. a kormány tanítaná, pl. az emlékezetes plakát sorozatával az állampolgárokat gyűlöletre.

Az a plakát a magyaroknak szólt, lássák, tudják, mivel járna, ha egy idegen, mint utóbb kiderült tömegében teljességgel tanulatlan, civilizálatlan, semmiféle irattal, személyi okmánnyal NEM rendelkező tömeg a szó szoros értelmében bemasírozik az országba a zöldhatáron keresztül. A plakátoknak nyilván kellett volna tartalmazni az angol fordítást is, h. a később beözönlők műveltebbje tudja, mit várnak tőle.
A plakát legkevésbé sem a gyűlöletről szólt, egy szegény, kizsebelt, eladósított, a népesség cca. 10%-ában öngondoskodásra képtelen ország jelzése volt, h. bőven elég a saját probléma.

Nem kell ahhoz állami rásegítés, h. legyenek, akiknek elegük van a másokból, legyen az bárki, akit nem maguk közülinek gondolnak.A bevonulók maguk után hagyott szeméthegyei, agresszív, követelőző viselkedésük viszont okkal ébresztettek sokakban antipátiát.

Egyébként az, h. valaki valamit állít, nem okvetlenül jelenti, h. úgy és akkor meg is történt.

"Magyarabb a magyarnál..............felsőbbrendűnek képzeli magát?"

Székely nemzettestvéreink körében gyakran tapasztalok hasonló mentalitást! (A pesti értelmiség meg lihegve benyal nekik :)

Nem hiszem, hogy otthon ezt tanulta a nagyapjától. Elmegy a rokonokhoz és egyből beléjük rúg.

Ez azért érdekes, mert utaztam már, indiai-pakisztáni kinézetűekkel, az orvosiról folyamatosan jönnek a sötétebb bőrű diákok a metróba, DE! még nem hallottam megjegyzést senkitől sem rájuk. Az emberek utaznak és el vannak foglalva a saját gondolataikkal.

Ezzel nem lehet mit kezdeni, vagy elhiszem, vagy nem. Tekintve a megszólalás randa stílusát, miért nem volt bátorsága megszólalni szép, ízes magyar beszédével, hogy ő magyar?
Nem a véleményével nem értek egyet, hanem a stílusával.

Dehogynem vagy ki Zoltán, s ki ne lenne ki a helyedben. De nyugalom.

Ebben az országban (is) rengeteg a frusztrált ember. A szűretlen internetes fórumokat megszállták a mocskos szájúak, zsidózók, cigányozók. Egyetlen kormány se biztatta, támogatta őket, mégis vannak, sőt úgy tűnik, mintha szaporodnának. Németországban sem kormánytámogatással gyújtogatják a menekültszállásokat. Breivik és a magyar cigánygyilkosok sem kormányzati vagy média és középosztályi támogatással cselekedtek - bárkiket is vélsz "lószarkenegetőknek".

A frusztráció mindig a magánéletben keletkezik és nagyon gyakran keres magának közéleti témákat és fórumokat.

Azt gondolod Zoltán, hogy ha ma Gyurcsány-kormány lenne és tele lenne az ország a kormány és civil értelmiségiek tízezrei által támogatott migránsokkal, menekülttáborokkal, akkor nem eshetne meg veled ugyanez? Ha ezt gondolod, akkor ugyan logikusan vádolsz "lószarozással" valakiket - de akkor ugye nem akarod, hogy ide írjam, mit gondolnék rólad?

Most csak azt gondolom, hogy te is frusztrálódtál attól, ami veled történt (teljesen érthetően), és te is, mint általában mindenki, aki hagyja magát frusztrálódni, keresi valakikben a hibát, keresi a bűnbakot, a "jó okot".

Ne hagyd magad Zoltán, inkább gondolkozz! És készülj fel, mit mondasz, hogy viselkedsz, ha legközelebb ilyen történik veled.

Ez egy műve a legénykének:


"van olyan aki nem azert kovet be valakit, hogy

a, megdugja

b, mindenbe belekosson

c, mindenbe belekosson es megudgja

d, megdugja es mindenbe belekosson

e. mindenbe megdugja és belekössön

F. Beledugja hogy megkössön

basszam meg, ha tetszik a kontent? jajj most összezavarodtam
mit tegyek? hog lehetek igazán tuNblikompatibilis? megannyi kérdés így éjjel

Tekintve, hogy egyetlen fálómmal se szexeltem és kb 98%-ban nem is ismerem őket IRL, akkor menjek a Marsra? És a női követők? Ők is mind szexelni akarnak? Kérdések, kérdések mindenütt.

Micsoda opciók."

Igen beszélt, csak azt "felejtette elmondani" Töröcsik, hogy az még 40 évvel ezelőtt volt, a szocializmusban.
Az utcán pedig nem sokszor, hanem egyszer "vegzálták".

Tévedések vígjátéka. :)

Én is megsúgok neked valamit. A baloldal cigányozott folyamatosan a szoci időkben is és most is.
Kik cigányozzák le röhögve a TV kamerái előtt?
Az mszp-s kövér nyanyák. és a dékások apraja nagyja.
Nem csak azt nevezzük rasszizmusnak, amikor zsidóznak.
Mi volt a szoci időkben, amikor egy néger felszállt egy járműre. Mesélték, hogy mi. Vagy, ha egy magyar lány együtt ment egy néger fiúval az utcán. És mi van ma? Egy nagy semmi. A gyerekeik, pláne, ha vegyes házasságból születnek kifejezetten szépek és az emberek tetszését és szimpátiáját elnyerik.

Honnan veszi a bátorságot és a felhatalmazást ez a nyikhaj, hogy egy országot lószarevőnek nevezzen?
Kérjen bocsánatot.
Nem a véleménye érdekes ebben a történetben, hanem a stílusa.

Na ez a vélemény, hogy melyik "oldal" a normál rasszista és melyik a "kivétel" rasszista - olyan zokni.

Érezzük 25-26 éve, hogy a magyar "baloldal" bennünket "jobboldaliakat" természetünknél fogva rasszistának vél és úgy is viszonyul hozzánk. De ilyen őszintén nem szokták kimondani.

Csak akkor vannak bajban, amikor maguk is kénytelenek leszögezni, hogy X, Y, meg Z jobboldali, de nem rasszista. Ilyenkor kell egy újabb eszmei bakugrás: "a politikájuk természetszerűen táplálja" a rasszizmust. A nem nevesíthetők tehát mind rasszisták. Igazán köszönjük!

Aztán hallgatjuk ahogy a "baloldali" rokon, haver, volt iskolatárs, stb. úgy cigányozik, hogy belepirulnak, akik hallgatják, s már nyúlunk, hogy kivegyük a géppisztolyt a kezükből. Ahogy konzervatív "jobboldali" demokrata soha, de soha nem tenné és nem teszi. A "jobboldali rasszizmus" legfeljebb addig terjed, hogy némi leereszkedéssel beszél arról, mire kéne megtanítani a cigányokat.

És látjuk, hogy szavaznak a "kivételesen rasszista" baloldaliak tömegesen a Jobbikra. Csak a cigányozás miatt, mert mást nem nagyon érzékelnek belőlük.

De most már a zokniktól megtudtuk, hogy a zorbán politikája táplálja őket.

Ne szegyelld a fajtadat, az latszik rajtad hogy van benned par vonoval. Max egy ket generacioval elobb vandoroltatok be.

Ez a Zoltán miért költözött ide? Otthon nem volt jó neki? Ha itt sem jó, szabad az eu-ban a mozgás, aztán mozgás.....
Pár hét másik országban élés után azonnal kezdje gyalázni az ott élőket, se aztán jó gyorsan fusson.

Persze, csak a miniszterelnököt lehet cigányozni, meg zsidózni, neki tűrni kell, más mindenki érzékenykedhet! Gratulálok (én is)!

Tavaly nyáron voltam Torinóban és megnéztem a Turini-lepelt.
Szigorúan ellenőriztek, minden táskát a szokásos módon átvilágították. És ennek ellenére figyelték a zarándokokat, aki gyanús volt, odajöttek a biztonságiak átkutatták a holmiját és megnézték az adatait. Akkor egy franciát. Szakállas volt, barna bőrű, mint te. És képzeld, nem sértődött meg, hogy az olasz biztonságiak arabnak nézték.

Régi történet. Szept. 11. után egy amerikai túlfokozott dühében lelőtt egy turbános férfit. A szerencsétlen szikh volt, nem arab, de még csak muszlim sem.

"De nem kívánom senkinek, hogy csupán a kinézete alapján súlyos címkéket aggassanak rá, gyűlölettel, megvetéssel nézzenek rá, anélkül, hogy bármit tett vagy akár gondolt volna ezért."

Ne propagandázz!
Az egész nem neked, hanem annak az őrületig fajuló félelemnek szól, amit azért éreznek az emberek, mert tudják! érted! tudják, hogy Merkel és bandája a valódi menekültek közé kevert kiképzett harcosokat, terroristákat akar betelepíteni ebbe a sokat szenvedett országba!
Az itt élősködő hazaárulók meg alig várják, hogy ezek kiirtsák az ország lakosságának nagy részét.
Arra hajtanak, hogy inkább a tudatlanok legyenek az alattvalóik, a lényeg azon van, hogy a migránsok fiatalok, a terroristák , gyilkosok majd kapnak valami hivatalt és segítik a balragágogók féktelen önmegvalósítását.

Neked éppen az lenne a feladatod, hogy értsd, mi történik körülötted!
A szerencsétlen magyar emberek nem tudhatják, hogy ki vagy. Jogod van ahhoz, hogy hangot adj a kellemetlenségek miatt, de hidd el, egy idő után te is félni fogsz ugyan azon ok miatt, mint a többiek.

Egyébként én is egyre többet látok Budapesten.
Nem is tudom elképzelni, mi van azokkal, akiket "elfognak", meg akik csak úgy begyalogolnak, aztán eltűnnek.
Az egyik lánygyermek elhívott vásárolni. (Szépen kért, nem tudtam ellenállni (ő meg a pénztárcámnak) :). Egyébként is utálok ruhákat vásárolni, de a rossz érzésemet fokozta, hogy nem szívesen léptem be a nagy áruházakba.
Gondolom, nem vagyok egyedül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés