Bakondi: Anarchista csoportok segítik a migránsokat

2016. március 5. 21:44
Bizonyos körzetekben anarchista csoportok jelennek meg a migránsok között, és többek között a kerítés átvágására alkalmas eszközökkel támogatják őket – jelentette ki az állami hírtévében a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója titkosszolgálati információkra hivatkozva azt mondta, hogy „bizonyos körzetekben anarchista csoportok” jelennek meg a migránsok között, és többek között a kerítés átvágására alkalmas eszközökkel támogatják őket. Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában arról is beszélt, hogy egy kerítés áttörésénél – például a görög-macedón határon – mindig nagyobb tömeg van a helyszínen, a konkrét támadásban azonban kevesebben, mintegy 2-300-an vesznek részt. A többiek figyelemmel kísérik a történteket, abban reménykedve, hogy sikerül az áttörés, és ők is túljuthatnak a kerítésen – fűzte hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy jövő szerdán nem dönt a kormány a magyar-román határ lezárásáról, csupán a védelem megerősítésről, elsősorban a magyar-szerb határszakaszon. A romániai határt akkor zárják majd le, ha a nemzetbiztonsági információk alapján szükségét látják. Hozzátette: ettől függetlenül már előkészítették a terepet, hogy ha úgy adódik, azonnal el lehessen kezdeni az építkezést. Bakondi György azt is mondta: nincs akadálya annak, hogy további katonákat és rendőröket vezényeljenek a határokra.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bakondi úr ismeri ezt a zenekart ? Nekem az "átkosban" a kedvenceim voltak. A következő sajtótájékoztatón mehetne zenei aláfestésként passzolna a Habony-Finkelstein mantrába is.

88-As Csoport - Anarchista Terrorista


https://www.youtube.com/watch?..

Amúgy lesz hóvihar március 15 környékén? Csak, hogy tudjuk, hogy mire készüljünk.

Reméljük, hogy a következő sajtótájékoztatót az alábbi témában tartja, hogy ugyanilyen vehemenciával sikerült úrrá lenni egy nagyon komoly, minden magyar állampolgárt érintő problémán:

http://444.hu/2016/02/22/magya..

Calais-ban például brit anarchisták provokálták folyamatosan az ottani tömegeket.
A francia rendőrség helyében végigvertem volna az összesen, 1-2 láb eltörik, fejek betörnek, van ilyen, az eljárás része.

Ezt kb. azóta tudjuk amióta megjelentek a migránsok. Sok újat nem mondott vele, csak dobott egy lapát tüzelőt a kazánba, hogy ki ne aludjon a rettegés tüze. Drótvágóóóó!!! Átvágják!!! Jönnek!!!!!!Holnap már itt lesznek!! Rettegjetek!!

Relevancia? Jelen pillanatban jobban aggódok a "belső migránsok" miatt, hogy mi lesz velünk, például ha véletlenül a magyar egészségügyre szorulnánk, szülők révén van tapasztalat sajnos.

Jó éjszakát.Léptem.

Egyesek liberális lila ködben cselekszenek, mások pedig részfeladatokat kapnak, nincs rálátásuk a teljes képre. Ezek meghülyített emberek, ahogy a migránsok és ISIS terroristák nagy része is az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés