Schengen megmarad, de mi lesz a menekültekkel?

2016. március 10. 9:45
Az Európai Parlament elnöke szerint nem lehet megállítani a migrációt az új intézkedésekkel. A balkáni útvonal lezárulása miatt új útvonalon indulhatnak el a migránsok.

Lezárult a balkáni útvonal, tízezrek rekedtek az útvonalon fekvő országokban. Görögországban egyre rosszabb a helyzet. Az Európai Parlament elnöke szerint nem lehet megállítani az új intézkedésekkel a migrációt.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Európai Parlament elnöke ha nem tudja mit kell tenni akkor mondjon le. Ugyanezt megtehetné az EU teljes vezetése. Semmi szükség a téblábolásukra. Merkel meg foglalkozzon Németország ügyeivel, mert lenne mit tennie. Amennyiben erre képtelen, akkor távozzon oda ahonnan jött.

Ne tegyetek ki radarokat az utakra, mert csak uj utvonalat keresnek majd a gyorshajtok :)

Felhívás (újabb) keringőre.
Ostoba.

Nekem tetszik a Balkán zárása.
Brüsszel semmibe se vette a Balkán küzdelmeit a migránsokkal. A törököknek meg gazsulál.
Az eu nem szólhat semmit, hiszen az érintett országok jelentős többsége nem tartozik a fennhatósága alá, vagy nem eu tag, vagy nem a schengeni övezeten belül van.

Egyébként jöhetnek a megfelelő hivatalos okmányokkal. Ezt nem tudja Schulz?

Valamint ne tegyunk fel biztonsagi zarat, mert a rablo akkor majd legfeljebb az ablakon hatol be. Vagy masik lakasba tor be ahol nincs.

Lehet meg folytatni ezt a hulye "logikat".

Meg amugy azt se ertem miert hivjak menekultnek azt aki egy biztonsagos orszagbol egy masik biztonsagosba igyekszik tovabb mert ott tobb a segely.

Ha eg a lakasom es atmenekulok a szomszedhoz, akkor nem kezdem kritizalni a tapetat meg a csillart es megyek tovabb a harmadik, negyedik tizedik szomszedba amig el nem erek egy rozsadombi villaba.

Teljes mertekben egyetertek. Az meg nonszensz hogy idegenenknek adjunk ingyen lakast meg ellatast, mikor nekunk ezekert a belunket ki kell dolgoznunk, es igy is sokan vannak fedel nelkul vagy nyomorusagos lakhatasi korulmenyek kozott, igy is sokan eheznek vagy nelkuloznek a sajatjaink kozul.
Idegeneknek adni ingyen azt amit magunknak se tudunk biztositani, verlazito es elfogadhatatlan.

"...nem lehet megállítani a migrációt" - ennek hallatán elég nevetségesnek tűnnek az Unió szankciói és ökölrázása Krím és Kelet-Ukrajna ügyében Oroszországgal szemben.

El is fognak indulni!
Mit gondolt, Merkel, ki fogja félreértelmezni a meghívót?
Magyarország egy fertő lesz hamarosan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés