Így kelnek át egy görög határfolyón a bevándorlók

2016. március 15. 11:35
Drone footage shows refugees crossing river in Greece

People form a human chain across a river in Greece as more than 3,000 migrants and refugees attempt to make it to Macedonia.

Közzétette: Channel 4 News – 2016. március 14.
A görög-macedón határon egy folyón egymást segítve kelnek át a bevándorlók. Ezen a szakaszon nincs határkerítés.

A Channel 4 News videója drónnal készült. A macedón hatóságok a hírek szerint mindenkit letartóztattak.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, ,még tegnap letartóztatták őket, mert a mandi valahogy el van maradva a hírekkel.

Csoda történt a német médiában majdnem minden online kiadásban azt feszegetik, hogy térkép szerint amit osztogadtak Athénba és Idomeniben is ellátva több arab nyelven való tájékoztatón, hogy mit kell tenniük, hogy eljusanak középeuropába és németországba. Ezt a dokumentumot is bemutatták eredetibe, és a végén oda volt írva, hogy (Böhm Kommandó) vagyis Böhm felhívása. Tudni kell, hogy Böhm volt Munkaügyi Miniszter(CDU) Németországban, s pár napja állítólag elment több kisérőével Idomeniben és Sátrat vert a menekültek között, s utána szervezte a tegnapi akciót.

Állítólag még mindig nincsenek tisztába a beözönlök, hogy a határ hermetikusan lezárt és szinte lehetettlen Macedoniába bejutva az unioba jutni.

A Görögök mélyen hallgatnak, sőt olyan suttogó propoganda megy, hogy németországban autót, lakást és állampolgárságot kapnak Merkeltől.

A legjobb az volt az egészbe, hogy görök területről a hordát Fotóriporterek, ujságirok, és TV társaságok, valamint német és más civil szervezetek kisérték az utjukon akik szintén átvonultak a csapattal(kb 2000-csapat) ,melyből kb 1000 jutott át Macedon területre ahol összeszedték őket és a kisérő média és civil hordát is őrizetbe vették.

Teszik ezt az akciót mindazután, hogy Merkel és a CDU pofára esett a választáson és felbomlott az a politikai tradicionális politikai felállás ami korábbiakban évtizedekig stabilan müködött koalícióban, nagy néppárt+kispárt, vagy nagykoalició teljesen felborult. Lényegében mind a három tartományban borult a korábbi szövetségi koalicios kormányzás.

Ezek után Merkel nagypofával kijelenti, hogy nem változtat a migráns politikáján, holott elismeri, hogy az befolyásolta az eredményeket, s közben egy volt Minisztere meg törvénytelenségre buzditja a szerencsétleneket és németországba írányitja.

Az ész megáll.

Hallgattam Orbán beszédét a Múzeumnál, s nem csodálkoztam azon, hogy nagyon egyértelmü és valós problémákat is ecsetelte a mai europában jelenét és jövőjét felvázolta benne a magyarokét is.

Merkel szégyene, hogy nem fogadja be őket.
Végigszenvedi egész Európa a vendégek által okozott tragédiákat, miközben Merkelnek kellettek csak.
Minden szenvedésüket a muttikájuknak köszönhetnek szerencsétlenek.

Sőt, az összes újságírót is, valami 38-at tiltott határátlépésért. Nekem is nagyon tetszenek a macedónok, minden szimpátiám az övék.

Hol az Orbán beszéd a mandin?
Az elmúlt évek legőszintébben, legkeményebben fogalmazó, legjobb beszéde volt a mai.

Most megijedtünk, nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis:-)))))))))))

Piranhakat abba a folyoba.

Ha megnézitek a drónos videót akkor jól látszik hogy közel a gázlóhoz, Macedón területen parkol egy csomó személyautó. Nyilvánvaló hogy valaki odavezette a csürhét és segített nekik átjutni.

Egyébként magam is kalapot emelnék a macedónok előtt. Azelőtt semmit nem tudtam róluk, most kimondottan pozítív a véleményem róluk. A görögöknek meg pofa be, ha ők Macedóniának akarják az országukat hívni akkor hagy tegyék. Országnevek nincsenek copyright-olva. Ez olyan mintha mi összevesznénk a Szlovákokkal mert ellopták a címerünket. Gyerekes idiótaság.

Remélem azok a szőke baloldali migránssímogatók most éppen valmilyen hideg, húgyszagú Macedón börtönben álmodoznak egy kis vacsoráról. Hülyék lennének a Macedónok csak úgy elengedni őket.

Ne viccelj, egyetlen géppuskás határőr katona meg tudná állítani őket. Nem ezen múlik a dolog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés