A migrációról forgató stábra támadtak Stockholm bevándorlók lakta negyedében

2016. március 21. 11:14
Az ausztrál Liz Hayes-t és munkatársait először egy autóból inzultálták, majd később többen rájuk támadtak – majd jött a gépesített felmentősereg.

Arcukat elfedő férfiak támadtak Stockholmban az ausztrál Channel Nine stábjára, akik a migrációról forgattak 60 Minutes című műsoruk számára – írja a Breitbart. Az elsősorban szomáliai bevándorlók által lakott, Kis Mogadishunak is nevezett Rinkeby negyedben Liz Hayes-t és munkatársait egy autóból megdobálták, majd a sofőr áthajtott az operatőr lábán. A kihívott rendőrök azt ígérték, a közelben maradnak, ha esetleg újabb atrocitások érnék őket.

Később, a forgatás végeztével – és a rendőrök távozását követően – épp indulni készült a stáb, amikor többen nekik támadtak: megdobták a kamerát, megütötték és megrúgták az egyik, rángatták a másik operatőrt. A konfliktusnak egy elektromos robogós váratlan közbeavatkozása vetett véget, aki járművével lendületesen nekihajtott a legerőszakosabb támadónak (a jelenet 6:00-nál látható a felvételen).

Hayes a riportban arról beszél, hogy ma már 55 olyan no-go zóna van Svédországban, ahova a mentők csak rendőrségi biztosítással mennek ki.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem, minek megy ki a mentő?
Ha úgy érzik, hogy a kötelességek (törvények betartása) nem vonatkoznak rájuk, akkor a jogokat (egészségügyi ellátás, közvilágítás, közművek) milyen alapon követelik?

Nekem is ő jutott eszembe.

A jelzett szerző az arab Sayfo Omar:
http://mandiner.blog.hu/2016/0..

Mikor majd két hete beírtam az ausztrál forgatócsoport kálváriájáról, meg arról, hogy szerintem ez a No-go zóna definíciója, az egyik liberális fasz azzal jött, hogy de az ausztrálokat egy szélsőjobbos aktivista vezette, és provokáció az egész. Ezt írtam neki (némi elégtételt azért érzek):

"bispora 2016.03.09. 12:27:55
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Mi a faszért kell idegeskedni? Az ausztrál forgatócsoportot a jelzett, én úgy fogalmaznék nemzethez hű és normális, szervezet egyik aktivistája vezette a Rinkeby nogo zónába. Az hogy a stalker ki volt, mit gondolt, mennyire gyűlölöd, jelen esetben mellékes, mert kisbarátaid a stábot szúrták ki a szó átvitt és valódi értelmében. Omarral vegyetek popcornt, töltsétek majd le a youtube-ról az ausztrál riportfilmet (talán a jövő héten már fenn lesz) és én már csak jó szórakozást tudok kívánni hozzá- azaz a valósághoz, amire neked, vitaminhiányos PC menütől sorvadt ínyű barátom, nagy szükséged lehet."

Még ezután jön a java.
Csak úgy maradunk életben, ha vigyázunk egymásra.
(Lehet, hogy úgy sem).

"Miért nem ülnek nyelvtanfolyamon, vagy végeznek karbantartási feladatokat a menekültszállásokon?"

Nem dolgozni küldték őket.

Érdekes, ha egy ország kő gazdag, mert kimaradt két világégésből, viszont remekül üzletelt, akkor a lakosság akár 55 no go zónát is lenyel.

A Fruzsi ügy extra aljas volt, az is elment a svédeknek.

Ez már nem az a Svédország, de az is lehet, h. 55 no go zóna tényleg nem különösebben zavaró, kivéve a mentősöket.

Egyébként az ország megérdemli.

Mi lesz, ha többségben lesznek? És ha már többségben lesznek, ide is be fognak tolakodni!
Egyébként a franciaországi lakosság színes bőrűvé válását Nosztradamusz megjósolta.

Igen, érdekes volt az az írás. Valami olyasmi jött le belőle, hogy nincsenek is no go zónák, mert ŐT nem bántják az ilyen helyeken.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés