Liberális véleménydiktátor barátaink figyelmébe!

2016. március 21. 16:19

Topolánszky Ádám
Nézőpontok blog
Ezek az önjelölt „humanitárius gondolkodók” ugyanis kifejezetten bátorítják, serkentik és segítik a migrációs folyamatokat – a nemzetállamok akaratát semmibe véve.

„De nem csak az idézett írás helyezi más megvilágításba a modernkori népvándorlás brüsszeli pulpitusokon pöffeszkedő védelmezőit. Tucatnyi más könyv és tudományos cikk foglalkozott már ezzel a gondolattal. Nem beszélve a történelemkönyvekről, melyek alapvető tézise még a marxisták szerint is az, hogy a történelem gyakran megismétli önmagát. Márpedig a vándorló népek igazolt szerepét a Római Birodalom felbomlása okán valószínűleg mindenki ismeri.

De térjünk vissza a »tolerancia-papagájokra«, akik egyáltalán nem a tolerancia értékrendjének szellemében osztják dogmatikus téziseiket, megrovásaikat és fegyelmi eljárásaikat Brüsszelből, Washingtonból, Berlinből és New Yorkból – vagy épp valamelyik budapesti liberális média hasábjairól. Netán felkent papjai ennek a manipulatív stratégiának? Ezek az önjelölt »humanitárius gondolkodók« ugyanis kifejezetten bátorítják, serkentik és segítik a migrációs folyamatokat – a nemzetállamok akaratát semmibe véve. Tagállamaik ellenvetései közepette pedig a brüsszeli elit csak a törökökkel hajlandó tárgyalni a folyamatban lévő »projekt« kivitelezésében, amely így önmagában megszakításmentesen garantálja a migránsok beözönlését Európába. (...)

Érdekes, hogy többen ezt már az európai migrációs krízis tavalyi kirobbanása után éreztük, míg családi és baráti körben több magasan képzett értelmiségi hozzászóló kishitűnek és kirekesztőnek nevezett bennünket, valamint cinikus módon saját egykori emigrációnkat próbálta párhuzamba állítani ezzel a mai folyamattal.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A menekültek befogadását nemcsak a "tolerancia-papagájok" követelik, hanem a magyar Alaptörvény is:

"Magyarország - ha sem származási országuk, sem más ország nem nyújt védelmet - kérelemre menedékjogot biztosít azoknak a nem magyar állampolgároknak, akiket hazájukban vagy a szokásos tartózkodási helyük szerinti országban faji, nemzeti hovatartozásuk, meghatározott társadalmi csoporthoz tartozásuk, vallási, illetve politikai meggyőződésük miatt üldöznek, vagy az üldöztetéstől való félelmük megalapozott" (XIV. cikk. 3. bekezdés)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés