Kölnről és a nemi erőszakról

2016. március 26. 18:11

Ungár Péter
Reflektor
Köln a radikális iszlamizmus kisérlete volt arra, hogy a mi feminista állításunkkal szembeni politikai akaratát kinyilatkoztassa. Verjük vissza.

„Kölnben megmutatkozott, hogy politikai fegyverként használják a nemi erőszakot az ide érkező iszlamista férfiak az itt lévő európai férfiak ellen. Ebben a harcban a nő csak eszköz, a politikai dominancia eszköze. Ez ellen fel kell szólalnunk. Ezt akkor tudjuk megtenni, ha visszatérünk az eredeti kérdéshez, és elmondjuk, hogy Joan Didion sugalmazása bár elméletileg igaz, gyakorlatilag pont az igazság ellentéte. 

Olyan társadalomban kívánunk élni, ahol a szexuális aktus demisztifikálva van és kikerül a patriarchális értelmezés alól, ahol a nemi erőszakot a testi erőszak csak egy fajtájának tekintjük. De amíg ez nem valósult meg, addig nem szabad úgy tekintenünk rá. Amíg látszik, hogy ez a hatalomról szól, a férfidominancia legelemibb bemutatásáról, addig igenis külön kell kezelnünk a többi erőszaktól. Azoknak, akik így próbálják bemutatni a dominanciájukat, vagy relativizálják az ilyen erőszakot, meg kell mutatnunk, hogy a toleráns európai kultúra tud nemet mondani. Legyen az német polgármester asszony, aki szerint ezentúl a nőknek karnyújtásnyira kell járniuk, vagy legyen az egy kölni imám, aki szerint az egészről a lányok tehetnek. Őnekik nincs bocsánat. Nincs együttérzés. Morális ítélet van. Fentről lefelé, hierarchikus módon, a kérdést nem kontexualizálva. 

Heller Ágnes tavaly áprilisban a Germanwings tragédia kapcsán azokról szóló cikkében, akik szerint a pilóta cselekményeit is a depresszió társadalmi stigmájában kell értelmeznünk, a következőt írja: »Úgy érzem, hogy elvesztettük morális érzékünket. A bűnt nem nevezzük bűnnek, a gonoszt nem nevezzük gonosznak. Hogy nem csak azzal védekezünk a hasonló esetek ellen, hogy mostantól fogva egyedül nem ülhet senki sem a pilótafülkében (autóbuszt is lehet a szakadékba vinni), hanem azzal is, hogy a morális felháborodásunkat minden ceremónia nélkül, határozottan kifejezzük. (…) A gonosz betört langyos világunkba, s mi nem tudunk vele mit kezdeni.«  Ugyanezt ajánlom mindenkinek a kölni tömeges szexuális erőszak után hónapokkal. Tegyük ezt meg mindig, amikor ilyen történik. Ne féljünk magunktól. 

A radikális iszlamizmus uralma alatti társadalmak morálisan rosszabbak, mint az európaiak, mert ott még kevesebb ideje, erőforrása és ezért eredménye volt a nőmozgalomnak, hogy közös politikai kísérlet tegyen arra, hogy a nők egyenlően tudjanak a férfiakkal közösen a társadalomban részt venni. Mi ezt a kisérletet megtettük. Köln a radikális iszlamizmus kisérlete volt arra, hogy a mi feminista állításunkkal szembeni politikai akaratát kinyilatkoztassa. Verjük vissza.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogy elnézem a demokratizált férfiakat, ők nem viszik vásárra a bőrüket.
Meg egyébként is: Válasszuk már külön, kiért kell harcolni!
Aki rózsacsokorral köszöni meg a fickit, azt már nehogy mi védjük meg!
Egyébként Európa elég jól tűri ezt a háborút, a világon semmit nem tesz a védelme érdekében.

Mit vársz, mikor a pápa csókolgatja a lábukat?

http://media.breitbart.com/med..

Még szép, hogy úgy tekintenek ránk, és a földünkre, mint ami meghódításra vár, és valljuk be, nem sok ellenállásba ütköznek.

Ha, ismétlem , ha ez egy főpróba volt , akkor az arabok símán nyertek. Ott volt ezer német Memme és nézte, hogy a csaját tapenyolják az arabok.
Egyetlen mentség,hogy a német gyerekeknek t i l o s verekedni az iskolában,otthon. Igazi "békefenntartókat" nevel a Mama Merkel. Ez a jó német az amerikaiaknak.
Ott volt Kölnben egy csomó német "gentleman" !


A híres világvándor egy éjszaka egy sötét erdőbe ér. Nézelődik, hol is tudna megszállni, amikor az erdő egyik sarkában egy kis fényességet lát. Odasiet, hát egy kis erdei lakot talál. Bekopog, egy gyönyörű fiatal nő nyit ajtót. Megszólal a vándor:
- Elnézést hölgyem, eltévedtem és nincs hol megszálljak ma éjszaka. Nem tudna-e erre az éjszakára szállást biztosítani a számomra.
- Ne haragudjon fiatalember, de én egyes-egyedül lakom ebben a házban és nagyon félek, hogy visszaélne a helyzettel...
- Hölgyem, biztosíthatom, hogy talpig gentleman vagyok.
- Én elhiszem, csak az a baj, hogy egyetlen egy szobám van és mégiscsak félek egy kicsit...
- Kedves hölgyem, nem győzöm hangsúlyozni, hogy egy igazi gentleman áll Ön előtt.
- Rendben, de akkor is nagyon félek, mert csak egy ágyam van és ha ott fekszik mellettem, lehet, hogy mégiscsak megpróbál...
- Drága hölgyem, higgye el, egy valódi gentleman vagyok, aki soha nem élne vissza a helyzetével.
A nő tehát beengedi a vándort, megvacsoráznak, levetkőznek, majd egymás mellé bújnak az ágyba. A vándor végigalussza az egész éjszakát, majd reggel üdén kipattan az ágyból és az ablakon kinézve az udvaron egy tyúkot lát, amely körül tíz kakas járkál fel-alá. Rögtön rá is kérdez a dologra:
- Kedves hölgyem, hogy létezik az, hogy önnek egy tyúkja van és mellette tíz kakasa?
- Ó kedves uram, látja ott azt a kis feketét a kerítés mellett?
- Persze.
- Na látja, az ott a kakas... a többi az mind gentleman.


"

"A jelenlegi krízis épp abból adódik, hogy a szexualitás kikerült a patriarchális értelmezés alól, ez pedig demográfiai krízist okozott.!

Rendkívul jo helyzetfelismerés. Am az ok, mely ezt a helyzetet hozta, az a mai gazdasági szerkezetben és a politikai rendszerben keresendo.

A gazdasági helyzet úgy alakult, hogy egy család fenntartásához manapság nem elég egy családfenntarto, szukség van hogy a no is dolgozni járjon és bérével hozzájáruljon a család fenntartásához. Ennek viszont van egy oriási hátulutoje. Hogy a nok igy konkurenciát jelentenek a munkaeropiacon a ferfiaknak, s ezzel leszorítják a férfiak bérét erositve ezzel a két kereset szukségességét, nélkulozhetetlenségét a családfenntartásban.

A másik ok a nyugdíjrendszer, mely az oregkori nyugdíjellátás, nem a gyerekek, azaz a jovendo ado és járulékfizetok felnevelésének a fuggvénye (vagyis hogy fenntarthato legyen a nyugdíjrendszer a jovében is), hanem a ledolgozott évek, stb.

A politikai rendszer ezt a rossz gazdasági helyzetet erositi és konzerválja. A mai politikai rendszer majdhogynem mindenhol a pártdemokrácia és a kepviselok szabad mandátumán alapszik és ezek okozzák azt, hogy a gazdasági hatalommal rendelkezo elitek érdekeit szolgálja a politika, nem pedig a társadalomét. Az, hogy a parlamentet fuggetlen, kotott mandátumú képviselok alkosság, arra viszont alig van remény. A hatalommegosztás csak elméleti, a valoság az, hogy ugyanaz a parlamenti tobbségu párt ellenorzi ugyanazt a végrehajtoi hatalmat melyet saját maga alakított.

Ungár Péter bontogatja szárnyait?

"Merkel szemet vetett Ukrajnára (is) az USA farvizén, és túl nagy mértékben beavatkozott az ukrán (USA) - orosz konfliktusba."

Amíg Németországban ott lesznek az amerikai támaszpontok egy rakat felfegyverzett katonával, addig Nemetországtol egy fuggetlen kulpolitika, foleg olyan, mely kozeledne oroszországhoz (holott a kozos érdek adott lenne, az oroszoknak szukseguk van valakinek eladni a nyersanyagot a német iparnak pedig szuksége van nyersanyagra)nem várhato. Az USA vezeto szerepét a világban semmi sem tudná annyira gyengíteni, mint egy kozos Német-Orosz érdek magasabb szinten.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés