Kakuk György: Régen észre sem vettük a boszniai menekülteket

2016. április 6. 17:01

"Itt ragadtunk" áll a transzparensen. Az északi autópályát félig lezárták menekültek.Jó reggelt Európa 15

Közzétette: Gyorgy Kakuk – 2016. április 6.
Kakuk György szerint százezer boszniai menekültet észre sem lehetett venni Magyarországon a kilencvenes évek elején.

Egy észak-görögországi, migránsok által félig lezárt autópálya mellől tudósít a Facebookon Kakuk György DK-s politikus. Mintegy 52 ezer migráns rekedt jelenleg Görögországban, akik továbbmenni nem tudnak, a Törökországba való visszatoloncolásuk pedig leállt, mert olyanok is visszakerültek Törökországba, akik kértek menedékjogot. Kakuk György a a kilencvenes évek elején Magyarországon élő százezer boszniai menekülttel hasonlítja össze a jelenlegieket: amazokat szerinte akkoriban észre sem lehetett venni. 

A politikus rendszeresen posztol szelfivideókat a Facebookon, de leghíresebb megmozdulása a sajtótájékoztatás keretében prezentált kerítésvágás volt, ami miatt elő is állították tavaly szeptemberben.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen:-))))) a bőrük színe miatt sem tűntek fel:-))) az európai kultúrájuk miatt sem:-))))

Akkoriban a háború itt volt a déli határainknál és a hadiszerencsétől függően menekültek ide magyarok, szerbek, horvátok és bosnyákok is. A vallást ( a bosnyákok zömmel muszlimok, a többiek valamilyen keresztény felekezethez tartoztak) senki nem nézte, mindenki a szerencsétlen, jó szót, biztonságot megköszönő embereket látta, akik ahogyan lehetett hazamentek. Nem hasonlíthatók a mostani áradathoz, ahol az ember tényleg nem tudta azt, hogy kik azok, akik tényleg az életüket mentik.

A boszniai menekültek nem az autópályán vonulgattak, meg nem foglalták el a keletit. És a rohadék, képmutató németek sem pátyolgatták őket.

Igen. Azt, hogy nagyon hálásak voltak a befogadó országnak és ismerték a mondást, hogy "Rómában élj úgy mint a rómaiak"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés