Dühkitörés

2016. április 11. 21:34

A szerk.
Népszabadság
A vasárnap a határnál balhézók próbálták maguknak is bizonyítani, hogy potens emberek. Pedig csak játékszerei egy hatalmas meccsnek.

A vasárnapi csata kiindulópontja egy szórólap volt, amelyen aktivisták buzdították csoportos határátlépésre a migránsokat. Sokan kisgyerekekkel indultak neki az útnak. Akik azonban őket azzal hitegették, hogy végre mehetnek Németország felé, valószínűleg politikai motivációból vezették félre őket. A határ megnyitását akarják elérni, ha kell, konfrontáció árán.

A görögök a többi uniós tagállammal tétlenül nézik az Idomeniben uralkodó állapotokat. Az ittrekedt emberek megérdemelnék, hogy sorsukat megnyugtatóan rendezzék, ám most Európának az az érdeke, hogy a távoli menekülttáborokba és nyomortanyákra is eljussanak az elborzasztó képek. Ha a magyar autópályán való vonulás és németországi érkezés azt jelezte: érdemes elindulni, most legyenek olyan fotók, hogy nem érdemes.

A vasárnap a határnál balhézók próbálták maguknak is bizonyítani, hogy potens emberek. Pedig csak játékszerei egy hatalmas meccsnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hibbant nyugati migrációból élő "civilekről" el tudom képzelni, hogy azt hiszik, a balhézással kikényszeríthetik a határok ismételt megnyitását. De az utaztató titkosszolgálatokról és pénzéhes kisegítőikről is, mert azt gondolják, hogy Nyugat-Európa gyenge és zsarolható. És igazuk is van, csakhogy ez itt a Balkán és Kelet-EU, akik nem fognak érzelgősködni, ha a kényes Nyugat azt mondja, hogy megtelt és nem kér több muszlimot. A nyomortáborból visszavihetik szépen a gyerekeket az élhetőbb görög migránstáborokba.

Na ez az!

Olvasom az Indexen: a nepáli menekült nem tudta használni az inzulin adagolót, amit valaki az úton adott neki! 30-as volt a cukra.

A másik, nagy mondás: a törvényes menekültekkel hogy bánunk!

Mi van? NEPÁL? Meg törvényes menekült?

Miről beszélnek ezek?

Csak annyi a bűne Szíriának, hogy a beavatkozás előtt 8%-on felül volt GDP-je.
Az IÁ meg bónuszt kapott Európára , mert teljesítette a tervet.

Menekültek? Egyre-másra panaszkodnak, hogy odahaza házukat, mindenüket eladták, fogytán van már a pénzük.
1939-ben a németek és oroszok elől hozzánk is menekülő lengyelek kinek tudták volna eladni ingóságaikat és ingatlanaikat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés