Washingtoni dörgedelmek és a magyar valóság

2016. április 17. 10:08

Megyeri Dávid
Magyar Idők
a szidalmak helyett NATO-fegyverbarátaink igazán átadhatnák több évszázados migránskezelési tapasztalataikat nekünk, sötétben botorkáló tudatlan közép-európaiaknak.

„Ha valaki Nyugaton a felét is komolyan veszi az általuk leírtaknak, alaposan meglehet a véleménye a lelketlen magyarokról, akik a szegény menedékkérőkkel szemben embertelen módszereket alkalmaztak. Nem engedtük, hogy végigcsörtessenek az országon, az embercsempészek, a terroristavezérek pedig szabadon fuvarozzák őket, és még a hideg vizet, az autópálya benzingőzös levegőjét is sajnáltuk tőlük.

Holott a szidalmak helyett NATO-fegyverbarátaink igazán átadhatnák több évszázados migránskezelési és általános emberi jogi tapasztalataikat nekünk, sötétben botorkáló tudatlan, humanitárius és sok más tekintetben gyermekcipőben járó közép-európaiaknak. Ugyan miért volna abszurd, ha felhívnák a figyelmet arra, milyen komoly veszélyekkel jár a migráció? Ők csak tudják. Éppen emiatt tesznek meg mindent azért, nehogy illetéktelenek, bűnözők lépjenek hazájuk földjére. Valósággal gatyára-kombinéra vetkőztetnek mindenkit a repülőtereken, mielőtt az orrát is bedughatná hozzájuk. Meg aztán egyébként sem mennek a szomszédba egy kis bevándorlókkal szembeni szigorért. A mexikói határon egyenesen falat húztak fel, ne csámborogjanak be számolatlanul a hívatlan vendégek a Big Countryba. Ez utóbbi körülményre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felhívta a figyelmet, aki a Freedom House szintén lesújtó, ledorongoló Magyarország-képét nonszensznek nevezte. Mert amúgy mintha édestestvérek lennének az USA külügyminisztériumának és a »független« baloldali szervezetnek a jelentései.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" igazán átadhatnák több évszázados migránskezelési tapasztalataikat nekünk, sötétben botorkáló tudatlan közép-európaiaknak. "
Kezdhetnék a kezdettel, a rabszolgaiparral
Pontosan: a rabszolga-KERESKEDŐKKEL.
Akik, kik is voltak, merő véletlenségből?
Maszályok?
Hutuk?
Tuszik?
Etiópok?
Perzsák?
Levanteaiak?
... Segíllyen már valaki?
Még annyi: az egészet a világ tökéletesítéséért tették- teszik.
Ők a: tökéletesítők.

Az usa tűzparanccsal védi a déli határát.
Kanadában öngyilkosok lesznek tömegével az őslakos indiánok, olyan nyomorban élnek. Ez benne van az usa-jelentésben?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés