Nyelveteket, technikátokat megtanultuk, egyebetek nincs

2016. április 21. 17:11

Czakó Gábor
Magyar Idők
A muzulmán vendégmunkások beolvadásáról szónokolni orcátlan hazugság. A muszlimok saját városnegyedeikben őrzik, gyakorolják hitüket, szokásaikat. Saját oktatási rendszert hoztak létre, a saría alapján ítélő bírákat tartanak jogvitáik rendezésére.

„Európa mítoszait feledésbe merítették a népmeséktől a népdalokon át Shakespeare-en keresztül a Bibliáig. Helyükbe a szórakoztatóipar átiratai, moziszörnyei, bulizenéi s miegyebek léptek. A szórakoztatóipart leleplezi magyar neve. Lényege a szór gyökben rejlik: szétszórja a lelket, a személyt, a közösséget, a nemzetet. Nem csoda, hogy mély bölcsességéért még hazánkban is üldözik nyelvünket.Lehet folytatni.

Hanem az Európába vonulók szinte kizárólag Mohamed követői. Számukra Allah a leghatalmasabb, bármit meg kell tenni érte, amire az imámok utasítást adnak. Az iszlám a liberalizmussal tökéletesen szemben álló világnézet, számára elvileg sem létezhet szekularizáció, a vallástól elkülönült kultúra, szabadság, igazság, jog, művészet, politika, állam, család, tehát a köz- és magánélet összes rezdülése a Korán szabályozottja. Egy esetleges muszlim hatalomátvétel után a hőzöngők megnézhetik magukat, akár a disznótenyésztők meg a pálinkafőzők. A fölvilágosodás azért törte össze Jézus »édes és könnyű igáját«, hogy Mohamedét vegyük a nyakunkba?

A muzulmán vendégmunkások beolvadásáról szónokolni orcátlan hazugság. Nemzedékek óta élnek iszlám tömegek az ősliberális Benelux államokban, Angliában, Francia- és Németországban, ennek ellenére sehol nincsenek komolyabb asszimilációs tapasztalatok. Miért?

A muszlimok saját városnegyedeikben őrzik, gyakorolják hitüket, szokásaikat. Saját oktatási rendszert hoztak létre, a saría alapján ítélő bírákat tartanak jogvitáik rendezésére. Vendéglőikben nincs se sör, se snapsz, se Schweinebraten. Borzasztó? Miért? Ők így tartják helyesnek. Ha az asszimilációról faggatja őket valaki, visszakérdeznek: ugyan mihez asszimilálódjunk? Nyelveteket, technikátokat megtanultuk, egyebetek nincs.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A muszlimok saját városnegyedeikben őrzik, gyakorolják hitüket, szokásaikat." - ha még további milliók jönnek be, akkor többre lesz szükségük, mint 'saját városnegyedeik'.

amíg egyedül van addig nincs is baj

ha idekerül mellé még 100-200ezer

na akkor nézel ám majd nagyot!

Ez az arlet semmit nem ért az egészből, de a pofája nagy, osztja az észt.


Tehát egy szar bolsevik.

Czakó Gábornak meg teljesen igaza van!

Arról nem is szólva , hogy a szocializációjuk már rég befejeződött , és sehol a világon nem lehetséges a gyerekkortól kezdve mélyen rögzült gondolkodási és viselkedési mintákat áthangolni !

Azért ennyire nem sötét. Van még sok mindenünk, ami nekik nincs, sohasem volt és sohasem lesz. A nyelvünket megtanulják, már akik, a technikánkat viszont nem sajátítják el, legfeljebb egy részét kezelik, úgy ahogy. Ha irányítani és fejleszteni kellene, ott állnának tehetetlenül.

Nekünk van történelmünk, vannak hagyományaink, közösségeink, nemzeteink, van ambíciónk, szorgalmunk, kitartásunk, ötletünk. Még mindig vannak hiteink, erkölcsünk, egyenlőség- és szabadság-tudatunk, különösen, amikor veszélybe kerül. Van hatalmas irodalmunk, zenénk és ezerféle más művészetünk, amely naponta újjászületik, van szemünk, fülünk, arányérzékünk és méltóságunk hozzá. Nálunk, velük ellentétben mindenki egyéniség, még a hülye is.

Van tudományunk, vannak egyetemeink és szinte mindannyiunknak, aki keresztül ment az iskolarendszerünkön van csak rá jellemző, összetett tudása. Mert ahhoz, amiről papírunk van, önként is gyűjtünk, örökítünk és adunk-veszünk tudást egymástól. Mert nálunk erről, a képességeink kiműveléséről és használatáról szól az élet.

És csak mindezek után következik az a sok butaság, ledérség, üresség, csalárdság és hiábavalóság amely miatt Czakó Gábor kesereg, amit felró magunknak.

Össze se mérhetik velünk magukat a muszlimok. A legostobább migránssimogató és politikailag korrekt kékharisnya is hisz a jóságban, szelídségben, a másik ember iránti tiszteletben, még ha Jézusban, akitől mindez ered, nem is. Kell a fenének az ő borzalmas istenük, aki a "hitetlenek" legyilkolásáért kínál számukra örök üdvösséget.

Majd ha elegen lesznek akkor nem a magyar bíróság hanem ők fogják lekezelni az ügyeiket. És a miénket is. Nézzél szét kicsit olyan országokban amik valaha keresztények voltak és mára muszlimokká váltak. Ott is lerendezik a keresztények fogait, csak nem úgy.

Amikor az ember idegen környezetbe kerül, ösztönösen keresi a hasonlók társaságát. Gettókat alakít ki, ahol az elveszített közösségét próbálja megtalálni.
Ez főleg akkor kényszerítő, ha a közösségi, nemzeti életét a hazájában nem tudta megélni polgárháború vagy kommunizmus miatt.

Felhoztál egy példát, és ebből általánosítasz. Mollenbeck példájából azért más következtetéseket lehet levonni.

A franciák azt mondják, náluk kb 100 no go negyed lehet és gondolkodnak ezek felszámolásán!
Ez biztosan nem fog simán menni.

Egy olvasási és szövegértelmezési tanfolyamot javasolnék szerényen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés