Bakondi: Új útvonalakat keresnek a migránsok

2016. április 27. 7:59
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az látszik, hogy a migránsok keresik az új útvonalakat, éppen ezért különösen fontos, hogy Európa képes legyen külső határainak megvédésére.

Egyre inkább azt látni, hogy például a Balkánon, valamint Líbiából Olaszországba is újabb útvonalakat keresnek a migránsok – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Bakondi György szerint ezért is fontos, hogy Európa képes legyen külső határainak megvédésére, és olyan rendszer működjön, amelyben a valóban menedékre szoruló embereket ki tudják szűrni. Erre irányul Orbán Viktor miniszterelnök 2.0-s javaslata is. A belbiztonsági főtanácsadó szerint ezt „zömében” Európa-szerte támogatják, de vannak olyan baloldali politikusok, akik nem fogadták pozitívan. Ahogy az eddigi javaslataikat sem – jegyezte meg.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A balliba politikusok olyan ostobak, hogy azt hiszik hogy sok migri az sok szavazat nekik. Pedig sok migri az a szavazosdi veget jelentene...

Kedves Dénia!
Itt nem egy-két, vagy pár ezer sorsáról van szó, hanem a magunk, a gyerekeink, és az ő gyerekeik életéről. Természetesen, egyedenként nem "állatok" ezek az emberek.
A helyzetet az súlyosbítja, hogy az embercsempészeknek az az érdeke, minél többen jöjjenek, minél nagyobb hasznot húzzanak az egyedileg szerencsétlen emberektől.
Ezeknek az embereknek beígérnek mindent, ami véletlenül sem realizálódik. Mivel ők nem tájékozottak a fehér ember trükkjeiből, "joggal" gondolják, hogy Európa becsapja őket. Merkel csapdában van, ha kiszolgálja a migránsok "jogos" igényeit, akkor a német polgárok hátrányára tudja ezt csak megtenni. Az egész mögött pedig olyan megállapodások lehetnek, amiről "természetesen" egyetlen európai állampolgár sem tud.
A veszély kettős: Kiderülhet, hogy a terror-cselekmények megrendelésre "futnak", az is kiderülhet, hogy eladtak bennünket kilóra.
Semmiről semmit sem tudunk, csak azt látjuk, hogy a "nagyok" elszálltak a vagyonukkal egyenes arányban.

Gojjnak!
(nem működik a "válasz" gomb".
Dénia és más sem hazaáruló, főleg a tekintetben, hogy az "OK" a lényeg.

Egyre több lesz.
És még nincs nyár.

Valami azt súgja, hogy bőven lesz migránsunk.

Bakondi úr!
Erdogan számolatlanul befogad. Mit akarnak Európa "külső határaival"?
Észre kell venni, hogy az osztrákok és Angela zárnak.
Ön szerint kinek kellene lezárnia a határt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés