Nem kérünk a felsőbbrendűség álerkölcsiségéből!

2016. május 7. 13:11

Civil Összefogás Fórum
Civilosszefogas.hu
Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetleges terrorcselekményekért viselniük kell a felelősséget.

„A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.

Az emberek már-már háborús helyzetet vizionálnak. Fiatalok és idősebbek értetlenül állnak a baloldali ellenzéki pártok migránsokat hívogató magatartása és megnyilvánulásai előtt.

Elmondásuk szerint a legfájdalmasabb az, mikor a bukott politikusok, akik megtagadták 2004-ben nemzettestvéreiket, most a ki tudja honnan jött, és kétes személyiségű honfoglalókat ölelnék a nemzet keblére.
A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.

Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket bátorító és támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetlegesen bekövetkező terrorcselekményekért személyesen is viselniük kell a felelősséget.

Most az Európai Bizottság a bevándorlókra vonatkozó kötelező kvótát úgy próbálja lenyomni a szuverén országok népeinek torkán, hogy példátlan, felháborító mértékű, személyenként számolandó 78 millió forintos büntetéssel szankcionálná a befogadások elutasítását.

Az országjárásunk eddigi tapasztalatai mutatják, hogy határainkat zárva kell tartani az illegálisan érkező idegenek előtt. Az embercsempészekkel azonosuló EB megnyitotta és vásárrá nyilvánította a bevándorlók rabszolgapiacát.
Európa nyugati országaiba a munkaerő toborzás nem korlátozott, a döntés szabad. A befogadott bevándorlók finanszírozását azonban az érdekeltek nem terhelhetik a kelet-közép európai, jóval alacsonyabb életszínvonalon élő népekre.

Elég legyen az emberek félrevezetéséből, a sompolygó jogszabályalkotásból. Az európai népek előtt világossá vált, hogy az Unió bürokratái a migránshelyzet nem tudják kezelni. Magyarországon már 2010-ben bizonyossá vált a szocliberális kormányzás életképtelensége.

Nyolc évig kóvályogtunk a korrupció, a csőd és hitelterhek sötét erdejében. Újabb négy évig tartott kilábalásunk a gazdasági mocsárból. Az Európai Bizottság, magyar eszmetársaik támogatásával, szokásához híven, ismét megpróbál pénztárcáinkban kotorászni, ezzel akadályozva a kormány törekvését, hogy a családok támogatásával eredményesen segítse a demográfiai problémák megoldását.

Nem kérünk a felsőbbrendűség álerkölcsiségéből, amely már kétszer vezetett világháborúhoz.

Európa polgárai – vigyázó szemeteket a berlini hegemónia törekvésekre és a brüsszeli elit pénzhatalmasokat kiszolgáló cselekvéseire vessétek!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

bértollnokokat említ a CÖF? :)

Naná. Még a végén elapadna a kormányzati támogatás. A pénzt meg kell ám szolgálni!!

Hány migránssal találkoztál már személyesen, hogy ennyire ismered az összeset?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés