Embercsempészekre lőttek Szlovákiában, egy migráns megsérült

2016. május 9. 10:44
Szlovák vámosok keveredtek lövöldözésbe embercsempészekkel Nagymegyernél, a magyar-szlovák határtól nem messze. Négy autót ellenőriztek volna, de az egyik továbbhajtott: ezt lövésekkel próbálták megállítani. Az egyik lövedék vesén talált el egy migráns nőt.

A Bumm.sk szerint szlovák vámosok vasárnapról hétfőre virradó éjjel négy személygépkocsit állítottak volna meg Nagymegyernél, egy viszont nem akart megállni, ezért rálőttek. A lövöldözés során az egyik migráns nőt a veséjén találták el. A lap szerint feltartóztatott menekülteket átadták az illegális bevándorlással foglalkozó egységnek. Az osztrák határon bevezetett ellenőrzés miatt egyre több embercsempész próbál Szlovákián keresztül nyugatra jutni.

A Paraméter azt írja, a kocsikban a sofőrökön kívül 11 külföldi személy utazott, Győr felől érkeztek és Ausztria vagy Csehország volt az úti céljuk. A sebesült nőt a dunaszerdahelyi kórházban megműtötték.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A migránsáradat a háttérhatalom terve az EU tönkretételére.

Benjamin Fulford beszélt már márciusban a vilãg új terveiről.

http://youtu.be/VTKXsKQyCyc

Benjamin Fulford ázsiai története.

Amiről nekünk tudni kellene, mert az EU és hazánk jövője is ettől függhet.

http://youtu.be/cuEU8p_eUiw

Helyes! Kezdem kedvelni a totokat, pedig az nagy szo :)

Szerintem náluk kiadták a rendőröknek és a katonáknak, hogy határsértők ellen csak testi épségük veszélyeztetése esetén használhatnak (mintegy önvédelemből) fegyvert. A tavalyi röszkei botrány miatt egy nálunk történt esetet sokkal jobban felfújna a nemzetközi sajtó, mint egy szlovákiait.

Sorry, "nálunk"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés