Megpróbáltam megvédeni Európát, de nem sikerült

2016. május 21. 12:54

Bede Márton
444
Magyar emberként egyre nehezebb olyan úti célt találni egy néhány napos európai kiruccanásra, ami megfelel egy húsvéti hosszú hétvégére, és nem is tölti el félelemmel a nyugati civilizáció fennmaradásáért aggódó lelkünk.

Bolognában olyan egységesen migránssimogató a hangulat, mintha direkt örülnének az idegenek irányított inváziójának. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy a városi kórház épületeire három nyelven, olaszul, angolul és érthetetlen iszlám krikszkrakszokkal is felírták az osztályok nevét. Szerencsére ilyen esetekre mindig van nálam néhány ÜZENJÜK BRÜSSZELNEK-matrica, így sikerült eltakarnom a szégyenteljes szövegeknek legalább egy részét, de ekkor már nagyon elegem volt Bolognából.

A pohár végleg a Piazza Giuseppe Verdin telt be. Az Otello szerzője biztosan nem gondolta, hogy egyszer Európa önként a mórok karjába omlik, pedig a Verdi téren ma sajnos pont ez történik minden áldott este. Mintha a bolognai egyetem teljes diáksága itt gyűlne össze, hogy vedeljen, füvet szívjon, és cselesen mosolygó néger árusoktól vásároljon sült rákot és branzino alla senegalesét, miközben a kontinenst halálos veszély fenyegeti.

AMI MAGYAR AZ CSAK JÓ LEHET!!!! – kiáltottam végső elkeseredésemben. Hiába sütötte le szemét néhány szégyenkező diák, akik minden bizonnyal arra gondoltak, hogy mit tettek ezzel a szép, többre érdemes európai nagyvárossal. Aki megtagadja az európai értékeket, aki tárt karokkal fogadja a betolakodókat, aki nem hajlandó szembenézni a napnál is világosabb, halálos veszéllyel, az ne számítson arra, hogy mi, Magyarok majd megvédjük.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

bedebarom,

ha ott olyan jó miért nem maradtál végleg Bolonyában????

Hát, ez nagyon magyarosnak tűnik, mármint az életszínvonal.

Néha itt olvasgatva a nagyokat és okosokat, azt hiszem, bennem van a hiba. Örülök, h. a cseh kocsmákban, ha tudnának, mondjuk, magyarul , vagy én csehül, megértenének.

Lehet, h. a közös érdekek csak összekovácsolnak valami közép-európai szolidaritást?

Nagyon drukkolok az osztrák választásokért.

Ez a 135 000 Ft tényleg nyomorúságos, pláne reggel 6-tól este 6-ig.

Remélem, talál jobbat. Nagyon szomorú, h. ekkora zsarolási potenciálja van a cégeknek, a több tízezer ukránt nem csak be kell engedni, el is kell helyezni, gondolom, ezt nem vállalnák, de ha történetesen igen, akkor is szemétség.

Ma meg Rómába kellett volna körülnéznie a Piazza Vittorion, a CasaPound tüntetésen.

https://www.rt.com/news/343912..

Bede, Te nem ismered Itáliát, Bolognát sem. Este kilenc után már nem merünk az utcára kimenni, tele van a világ minden tájáról összesereglett kétes alakokkal.

Ő most hova sorolandó? Humoros, vagy hülye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés