„Soros Gyurkó zsoldosait” büntetné egy körmendi

2016. május 21. 16:50
A lakossági fórumon beszélő polgármester szerint csak mendemondák vannak a körmendi támadás körül, valójában semmi sem történt. Van, aki viszont előállt konkrét megoldási javaslattal: a „mózeshívők ”és „Soros Gyurkó” zsoldosait büntetné.

Csütörtökön is, pénteken is fórumot tartottak Körmenden a városban létrehozott menekülttáborral kapcsolatban – írja a Nyugat.hu. Az elsőt egy lelkész kezdeményezte, de a Fidesz képviselői nem, csak a Pro Körmend Egyesület és a Jobbik tagjai vettek részt rajta. A másodikat már az önkormányzat szervezte, ezen a Belügyminisztérium és a BÁH képviselője mellett a megyei rendőrfőkapitány is részt vett. Bebes István polgármester leszögezte: „megtámadtak egy lányt, inzultáltak valakit, valakit megkergettek - semmi ilyesmi nem volt. Mendemonda van.

A fórum tájékoztató része után szóhoz jutottak a helyiek, az első felszólaló (a videón 22:50-nél) pedig rögtön megoldással állt elő. A férfi elmondta: szerinte nem tüneti, hanem gyökeres kezelésre van szükség, ezért javaslata szerint „az amerikai nagy fejeseknek meg a mózeshívőknek, a Soros Gyurkónak a zsoldosait kéne megbüntetni, és akkor nem lenne Magyarországon ilyen probléma”.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mandi törzskommentelő

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés