Beárazás II.

2016. május 25. 9:22

Aristo
Aristo
Még az unió agyalágyult urainak is feltűnhet, hogy a szír nagymama a járókerettel nem fog azonnal beállni a Volkswagenhez autót összeszerelni.

„Olvasom a sajtóban, még az EU urainak is feltűnt, a Törökországból érkező migránsok állapota és képzettsége. Az ugyanis nem nagyon felel meg a természetes eloszlás követelményeinek. Egészen pontosan a törökök csak a beteg vagy képzetlen vagy kiskorú személyeket engedik át az EU-nak. Törökország kijelentette például, hogy a szír diplomásokra nem vonatkozik a használt migráns becserélésének lehetősége egy alig használtra, ami pedig a törökökkel kötött egyezmény legviccesebb pontja volt. A Spiegel információi szerint a törökök nem adnak kilépési engedélyt olyan családoknak, ahol az apa mérnök, vagy orvos, vagy akár csak szakmunkás.

NYILVÁN A KÉPZETT TEVESZERELŐKRE NEKIK IS SZÜKSÉGÜK VAN.

Mármost az még az unió agyalágyult urainak is feltűnhet, hogy a szír nagymama a járókerettel nem fog azonnal beállni a Volkswagenhez autót összeszerelni. Mert bár ő régebben, ifjúkorában még fényes kompetenciákkal rendelkezett, nagyszerű kecskeragut tudott főzni és távol is tartotta attól a legyek többségét, mára azonban képességei megkoptak és mostanában főleg, arab nyelvű szitkokat tud mondani a bevándorlási tisztviselőkre – amint látjuk azt a médiában.

A nekünk átengedett kontingens másik végletét a fiatal, kereszténygyűlölő mohamedán taplók teszik ki, akik ugyan írni olvasni nem tudnak, de azért mélyen megvetnek bennünket erkölcsi fölényük magasából. Ezek szintén nem akarnak dolgozni, hiszen a munka európai-keresztény fogalma sem ismert előttük és ugyebár amiről nem tudjuk, hogy létezik arra bizonyára nem is vágyunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A nekünk átengedett kontingens másik végletét a fiatal, kereszténygyűlölő mohamedán taplók teszik ki, akik ugyan írni olvasni nem tudnak, de azért mélyen megvetnek bennünket erkölcsi fölényük magasából. Ezek szintén nem akarnak dolgozni, hiszen a munka európai-keresztény fogalma sem ismert előttük és ugyebár amiről nem tudjuk, hogy létezik arra bizonyára nem is vágyunk.”

Nem is azért hozzák ide, hogy dolgozzanak. Az ő szerepük ennyi, hogy párosodva európai nőkkel, mixeljék a kontinens lakosságát:

"Larry Auster amerikai zsidó író szerint: Nem meglepő, hogy (ezek) a zsidók a harmadik világbeli és muszlim bevándorlásra nem rájuk esetlegesen veszélyes dologként tekintenek, hanem mint biztonságuk abszolút garanciájára, abban bízva, hogy egy fajilag kevert és elkereszténytelenedett Amerikában, a sorvadó többségi kultúra nem rendelkezik majd azzal az erővel, még akkor sem, ha esetleg rendelkezik a vággyal, hogy a zsidók ellen lépjen fel."

Mi az, hogy nem áll be? Egyenesen a Bundesligába áll be.

Haggyad Aristo, ezek még a járókeretet sem vették észre. Csak pecsét, lista és szám van. Emberi kivonatok.

Munkakerő? Ugyan már! Szavazóbázis, az kell a szociálliberális agytrösztnek. Merthogy hálájukra, legalább is a választásokon, majd számíthatnak.

Fel kell mar szamolni ezt a liberticid* fertot (a szo Marion Marechal Le Pen-tol van, de lopom)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés